sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Muistilappuprojekti

Ostin pinon kirkkaita Post-It lappuja. 

Muistilappuprojekti etenee näin:

1. Mahdollisimman iso ja räikeä Post-It lappu liimataan jokaiseen keittiön kaappiin ja laatikkoon.
2. Lapun saa poistaa vasta kun kaappi tai laatikko on järjestetty, siivottu ja pesty.
3. Sitten odotellaan, että ne isot ja räikeät Post-Itit alkaa nyppimään niin paljon, että ne kaapit on ihan pakko siivota.
4. Jokaisesta perusteettomasta Post-It lapun poistamisesta lähtee yksi äidin karkkipäivä. Eli niitä ei voi poistaa vaan siksi, että se lappu ärsyttää.

Simppeliä, toimivuudesta en ihan oikeesti tiedä. Siitä olen varma, että ne laput alkaa mua nyppimään. Nythän siis vikana on se, että jos siivoan yhden kaapin nyt ja toisen parin kuukauden päästä, niin se ensimmäinenkin on jo ehtinyt sotkuksi asti. Olisi kiva, jos joskus kävisi sellainen vahinko, että koko talo olisi samaanaikaan siisti ja järjestyksessä. Mutta aloitan kuitenkin keittiön kaapeista. 

Jos meillä on vielä juhannuksenakin ne Post-Itit paikallaan, niin saa huomauttaa.

Mies oli aivan innoissaan tästä projektista. Ensin hän luuli, että jokaiseen muistilappuun merkitään mitä missäkin säilytetään. As if. Näin siis hänelläkin olisi toiveita löytää sieltä jotakin. Nyt hän sitten lupasi liimata vaatehuoneen oven täyteen niitä lappuja, jos se jotenkin vaikuttaisi sen siisteyteen...

2 kommenttia:

 1. Kannattaisko sun kuitenkin ommella verhot sävy sävyyn niiden lappujen kanssa ? :)
  -Susa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa naureskelin just, että jos käytän oransseja lappuja, niin ne sopisi aika hyvin keittiön verhoihin, joissa on muutama oranssi appelsiini... =)

   Poista

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!