keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Katollinen kirkko

Meillä on yhtenään ravannut näitä turvakauppiaita myymässä turvaa ja turvatarkastuksia. Eilinen kauppias oli sitkeä tapaus ja olenkin melko varma, että kyseinen tyyppi on saanut koulutuksensa yhdeltä uskontoaan ovelta ovelle kauppaavalta ryhmältä.

"Mitä turvallisuus sinulle merkitsee?" No sillä hetkellä oli ruoka liedellä ja ryömivä vauva vapaana lattialla. Eli ei ainakaan sitä, että jään hänen kanssaan keskustelemaan ovensuuhun.

Mutta siis nämä erään nimeltämainitsemattoman uskontokunnan jäsenethän on lähes ainoita kenellä on jo kokemusta ovelta ovelle myynnistä. Lukeekohan se niillä CV:ssä? Niillä on kuitenkin koulutustakin, vaikka vähän eri tyyppisestä 'myynnistä', mutta kuitenkin.

Näppärän uskontoaasinsillan kautta:

Esikoinen kysyi eilen, että ketä on Paavi. No selitin, että katolisen kirkon päämies ja siinä samassa että mikä se katolinen kirkko, Vatikaanit sun muut on. Olin oikein ylpeä itsestäni, kun kerrankin osasin selittää ja tiesinkin vähän jotain asiasta.

Parin tunnin päästä esikoinen tuli kysymään, että missä sellanen katollinen kirkko sitten on... Ei aina voi onnistua selittämään niin, että toinen ymmärtää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!