sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kiirevuodet

Luin joitakin vuosia sitten Lorenz Backmanin haastattelua, jossa hän sanoi, että hänen on tarkoitus supistaa sosiaalista piiriään. Mietin silloin, että tarkoittaakohan se, että jättää vain jotkut ihmiset pois elämästään, poistaa puhelinnumeron kännykästä ja jatkaa omaa elämäänsä. Että kun on liikaa kavereita, niin ongelmahan sekin on.

No nyt voisin vaikka antaa neuvoja siinä sosiaalisen piirin pienentämisessä. Muuta pois kotiseudultasi, hanki lapsia ja epäsosiaalinen puoliso noin alkuun, niin siitä on hyvä lähteä kehittämään tota juttua. Tietty Loren tapauksessa täytyis se naama pitää pois telkkaristakin, koska wannabe-kavereita löytyy varmaan liiaksi asti.

Tämä homma tuli mulle mieleen, kun Facebookissa kiertää kilpailu, jossa voi voittaa 20 hengelle pikkujoulut. Mietin, että ketä ne 20 henkilöä sitten olisi, jotka juhlisivat kanssani voittoa.

"Ne nyt varmaan tulis, noi ei lähde, niillä on se vauva just, kai noita nyt vois edes pyytää".

Laskelmieni mukaan olen onnistunut supistamaan sosiaalista piiriäni niin, että Lore olis kateellinen. Kaiketi ne kuuluisat kiirevuodet tehnyt tehtävänsä. Melkein jo toivon, että en voittais...

PS.
Olipas masentunut kirjoitus, mutta ei tässä sentään niitä arkunkantajia mietitä. Eikä siihen palkintoonkaan kuulu juomia ollenkaan, ettei vois juoda itseään mukavaksi. Paitsi omalla rahalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!