torstai 20. syyskuuta 2012

Mööpelihumppaa

Mulla on tapana vaihdella huonekalujen paikkaa melkein joka siivouskerralla. Varsinkin lastenhuoneiden perusteellisemman siivouksen yhteydessä heitän huonekalut uuteen järjestykseen. Eilen piti olla lastenhuoneiden siivouspäivä, mutta tosiasiassa vain yksi huone tuli siistiksi. Esikoisen huoneesta aloitettiin ja kun se tuli siistiksi, istuin Prinsessan huoneessa ja kauhistelin. Kysyin vielä, että eikö olisikin kiva, jos SINÄ olisit sellainen siisti lapsi. Vaatteiden vaihtoa monta kertaa päivässä ja ne 'testatut' vaatteet lojuu lattialla. Lelut ja leikit on juuri siinä mihin ne on sattunut jäämään.

Esikoinen halusi osallistua oman huoneensa mööpelihumppaan ja niin vaihtoi sängyt ja hyllyt paikkaa vauhdikkaasti. Siististä lopputuloksesta oli pakko ottaa valokuva, ihan vain todisteeksi, että se on ollut siisti. Ei siis esikoinenkaan ihan siistimmästä päästä ole.

Äitiinsä tulleet.


 Humppakaverini <3
 Ostin tuon jääkarhutaulun kohta seitsemän vuotta sitten, eilen jo sain seinälle.
 Päivän asu nro. 3 (päiväkodin jälkeen) ja karsittu kirjahylly
 
Titanicin pelastusvene?
 
 
Tänään on pakko ottaa se Prinsessan huone työn alle. Illalla on tulossa leikkikaveri, joka on sellainen siisti lapsi. Sama neiti joskus lähti meiltä kiireellä, koska Prinsessan huone oli silloin sotkuinen. =/

2 kommenttia:

  1. Hei,ihania kuvia,ihana huone!!!Mä niin rakastan siistejä huoneita ja yhtenäisiä kalusteita,joita meillä ei juurikaan ole,mrrrr.Saimpahan taas potkua omaan projektiini taas,kiitos tästä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin no, eihän se tämäkään kauaa ole siisti. =) Mutta sitten voi aina katsella näitä kuvia kun oikein harmittaa se sekamelska.

      Poista

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!