tiistai 15. tammikuuta 2013

Kysymyshaaste

Sain Nollikselta kysymyshaasteen, kiitos!


1. Mistä haaveilet tällä hetkellä?
Lottovoitto kyllä kuittaisi muutaman haaveen, vaikka raha ei onnea tuokkaan. Se mahdollistaisi enemmän aikaa lasten kanssa ja opiskelun tai uuden suunnan työelämälle. Niin ja uuden auton ja veneen ja talonkin...

2. Millainen oli vuosi 2012?
Täynnä vaipanvaihtoa, vauvantuoksua, jääkiekko-, salibandy-, jalkapallo-, taekwondo- ja jumppatunteja. Ihanaa kotoilua ja aikaa lapsille ja arjelle. Ottaisin toisen samanlaisen kiitos.

3. Oletko aamu- vai iltaihminen?
Olen juuri kehittänyt itselleni päivärytmin 09-02. Ja tää on nyt mulle sopiva rytmi. Toki aamulla voin nukkua pidempäänkin, mutta yöllä en voi valvoa pidempään. Harmi vaan, että muu maailma pyörii ihan eri aikataulussa. Vai mitä sanoisi työnantaja, jos tarjoan heille sellaista vaihtoehtoa, että tulen siinä 11-12 aikaan töihin, jos oon saanut itseni hereille. Vastaus kysymykseen siis, iltaihminen. Aamut ei ole ihmisiä varten!

4. Minne haluaisit matkustaa nyt?
New Yorkin matkaan olen aloittanut säästämisen. Säästöpossussa on viimeisen ryöstöretken jäljiltä rahaa 2 euroa ja 15 senttiä. Menee ehkä tovi päästä sinne. Barcelonan matkasta on puhuttu ystävän kanssa ainakin kymmenen vuotta. Ja häämatka Roomaan on vieläkin tekemättä.

5. Minkä asian tekisit toisin menneisyydessäsi jos voisit?
Aina yritän sanoa, että se mitä on tapahtunut on tapahtunut, eikä muuksi muutu. Turha on siis mennyttä katua, vaan todeta, että se oli silloin ja sellainen minä olin silloin. Vaikkakin jotkut hölmöilyt oikein nolottaa vieläkin, niin samassa tilanteessa tekisin varmaan saman uudelleen. Mutta joitakin ilkeitä sanoja ottaisin takaisin, ne haluaisin muotoilla toisin.

6. Lempiruoka ja kuka sen valmistaa?
Kotiruokana lemppari on lasagne ja kalakeitto. Ne valmistan onneksi ja valitettavasti minä. Tietenkin oma äiti on näissä aika hyvä. Kunnon pihviä en vastusta ja pizzakin voisi olla kokin tekemä.

7. Miten haluaisit viettää eläkepäivät?
Terveenä, rakkaiden ja ystävien ympäröimänä. Aktiivisena ja iloisena. Ja hemmetti, vaikka Floridan lämmössä. Tai voihan täälläkin ihan lämmin silloin olla, jos tuo ilmastonmuutos jatkuu.

8. Elämäsi eläin?
Kai se on kissa. Meillä on aina ollut kissa tai kissoja. Lapsena en saanut unta, ennenkuin Misu-kissa tuli kainalooni peiton alle nukkumaan. Silloin ei vielä puhuttu punkeista, niitä ei kai ollutkaan vielä manner-Suomessa silloin. Nytkin on kaksi karvakasaa takaamassa sen, että syli ei koskaan ole tyhjä.

9. Sielunmaisemasi?
Kohta c.) en ymmärrä kysymystä. 
Minä oon niin hankala tyyppi, että tähän on nyt mahdoton vastata.

10. Tärkein esine kotonasi?
Jos sanon, että leivänpaahdin, niin valehtelen. Vaikka tärkeä on sekin, niin kyllä tärkeämpi on pesukone. Ei, kyllä se varmasti on tämä läppäri. Sillä valitettavasti korvaan sosiaalisen elämäni puutteita.

11. Syötkö elääksesi vai elätkö syödäksesi?
Vaikka se ei päältä näy, niin syön elääkseni. Oikein herkutteluhetket on joutunut vähemmistöön arkiruokien jyrätessä. Enkä pidä niitä hetkiä mitenkään herkutteluna. Mutta jos puhutaan suklaasta, niin sitten sanon, että elän syödäkseni.

Kysymykset on hyviä ja haastankin joka lukijan vastaamaan niihin. Jos ei muuten, niin omassa päässään edes.

Kiitokset Nollikselle!

1 kommentti:

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!