sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Dagen efter

Vuoden ekat pikkujoulut on nyt juhlittu. Onneksi ymmärsin silloin viikko sitten testata viinapäätäni skumpalla, niin ymmärsin nyt rajani. Se raja oli tasan kaksi siideriä. Ei kivistä päätä, normaalia enempää, eikä ole paha olokaan. Toisin kuin silloin viikko sitten testikerralla. 

Meillä kokoontuu opiskeluajan kaverit vähintään kerran vuodessa pikkujouluihin. Nyt on siirretty pikkujoulut tammikuulle, kun ei joulukuussa ehditty. Pöydillä tanssimisen sijaan otettiin tällä kertaa rennommin ja sopihan se pienten lasten vanhemmille hyvin. Pari sinkkumiestä vielä löytyy joukosta, jotka olisivat halunneet Turun yöelämään tutustua tarkemmin. Mutta niin se Unimasa korjasi heidätkin, sohvannurkkaan nukahtivat kumpikin.

Minimies vietti ekaa yötä ilman äitiä, napanuoraa on löysätty. Hyvin oli poika pitänyt isovanhempansakin hereillä. Nyt sitten maittaa päiväunet, molemmille. Talossa on rauha sillä mies ja esikoinen pelaavat lätkää jossain päin länsirannikkoa ja Prinsessa katselee mummin kanssa jäällä liihottavia Disney-hahmoja. Ihan hyvä dagen efter.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!