lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulukalenteri aikuiseen makuun

Prinsessa sai kummitädiltään ihanan korujoulukalenterin. Se on koruja rakastavalle tytölle todella osuva joulukalenteri. Eilen aamulla olemme kyllä jo käyneet tiukan keskustelun siitä, kuinka monta korua voi kerrallaan laittaa päälle kun ollaan lähdössä päiväkotiin. Äidin mielestä yksi ja tyttären mielestä kuusi olisi parempi luku. Äiti voitti tämän erän 1-6.

Mutta tuosta joulukalenterista tuli mieleeni, että olishan se kiva itsekin saada yllätyskoru joka päivä huomisesta sinne jouluaattoon asti. Eihän koruja ole koskaan liikaa? Mutta tylsäähän se olisi, jos joka aamu olisi uudet timantit jaossa. Siitä syystä siellä voisi olla vaikka kenkiä, käsilaukkuja, hemmotteluhoitoja, hierontalahjakortteja vaikka alusvaatteitakin joinakin päivinä. Mulle käy kyllä sekin, että pukki toisi kaikki kerralla sitten aattona. Pitääkin kirjoittaa sille tyypille.

Tänään meillä avattiin ekat luukut siitä korujoulukalenterista sekä esikoisen lego-joulukalenterista. Hienosti ovat jaksaneet katsella niitä tähän päivään asti, avaamatta. Osaavat jo ulkoa, että mistä löytyy minkäkin päivän luukku. Minä fiksuna tyttönä joskus avasin sieltä väärästä päästä kerralla useamman luukun. Näin kesti kauemmin äidille selvitä, mitä joulukalenterille on käynyt. Omaan nilkkaan se tietty osui sekin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!