maanantai 10. joulukuuta 2012

Pipareita, perkele!

Meillä leivottiin eilen tämän joulun ekat piparit. 

Joululaulut raikaa, lasten iloinen hääräys piparitaikinan äärellä, pienet maistiaiset taikinasta, hyasintit tuoksuu ja kaikilla on kivaa.

No joo, ei meillä! Meillä se on kinastelua, tönimistä, itkukohtauksia, mökötystä eikä edes joululauluja taustalla soimassa. Äiti karjuu, että nyt leipomaan ne piparit valmiiksi, perkele! 

Nyt ne on melkein jo syöty, uuteen leipomishetkeen ei ihan kauheasti ole innostusta. Piparkakkutalon taisin heikkona hetkenä luvata tehdä.

Joulurauhaa odotellessa!

6 kommenttia:

 1. :D
  Useinkaan totuus ei vastaa kuvitelmaa. Voisin kuvitella tuon episodin myös meidän keittiöön. Helposti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerroin lapsille tästä kuvitellusta tilanteesta, molemmat oli ihan hiljaa eikä kumpikaan kommentoinut mitään. Niiden mielestä sellaista on vain saduissa... Ja niin taitaa ollakin pelkkää satua, joulukorttikuvia. Ja kiitos, on helpottavaa tietää, että näin voi olla muillakin.

   Poista
 2. Näin jostain lehdestä kuvan ns. piparitalosta, joka olikin tehty suklaalevyistä. Mä peukutan sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa hmmm...herkulliselle. Mutta yksi mutta: se tulisi taatusti syötyä ennen joulua. Piparitaloa ei syö kukaan, ainakaan kokonaan.

   Poista
 3. Meillä pienempi just sanoi, että: "Äiti, tykkään kyllä leipoa niitä pipareita, mutten tykkää syödä niitä." Eli aika on kyllä kullannut hänellä muistot, koska meillä on kanssa perkeleet lentäneet piparitalkoissa.

  Kenen lapset muka sovussa leipovat samanlaiset essut päällä ja hymyssä suin vielä..Selkeästi lavastettuja tilanteita joulukorttikuvia varten. Nih !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se ensi jouluun mennessä on minultakin päässyt unohtumaan, että kuinka iloista hommaa se taas olikaan. Toivottavasti ei ollut tontut kurkkimassa.

   Poista

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!