tiistai 18. joulukuuta 2012

Joulustressi

Mielestäni tämä joulunodotus on huomattavasti stressittömämpi kuin monena edeltävänä jouluna. Tietenkin tämä kotona lorviminen edesauttaa montaa järjestelyä. Toisaalta se, että joulua ei vietetä kotona, helpottaa kummasti.

Joululahjat on suurimmaksi osaksi paketoitu jo. Yleensä kuvittelen paketoivani lahjoja iloisesti joululaulujen rallattaessa taustalla, kynttilöiden palaessa ja tonttulakki päässä. Tosiasiassa kovalla kiireellä ja kiukulla ne on viime hetkellä joka vuosi paketoitu. Mutta ei tänä vuonna. Oikeastaan enää ei ole joulua valmistelematta muuta kuin yksi kauppareissu, joulukuusi ja piparkakkutalo. Niin ja auton pakkaaminen ja ajo mummulaan.

Miehen mielestä joulusta stressaaminen on järjetöntä. Miksi pitää niin paljon säätää ja häärätä yhden päivän takia. Hänen versionsa joulusta voi lukea täältä

Voisin tästä nyt sormella osoitella, että kuka on ne meidän perheen joulut yleensä järjestänyt. Miehen homma on ollut hakea kuusi, K-Marketin pihalta, ei sen pidempää. Siitähän ei varmaan itselleen saa paineita vaikka kuinka yrittäisi. Olen nyt muutamana päivänä ehdottanut, että haetaanko kuusi. Vastaus on joka päivä, että huomenna.

Kyllähän tässä alkaa taas se stressitasokin nousta, kun ei ala sitä kuusta kuulumaan.

PS.
Mulla on ollut jouluperinteenä jättää kaapit siivoamatta ja ikkunat pesemättä. Aion jatkaa tätä iloista perinnettä tänäkin vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!