keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Itkosen jalanjäljissä

Tänään on taas liikenneasiaa.

Aamulla lähdettiin todellakin hyvissä ajoin Prinsessan silmälääkärireissulle, varasin mielestäni reilusti (30min.) aikaa parkkipaikan metsästykselle. Ja niin se puoli tuntia vierähti kun kierrettiin ja kaarrettiin kaikki sairaalan lähellä olevat parkkipaikat, osittain kahteenkin kertaan. Sitten kun oli luovutettava ja etsittävä sitä parkkiruutua kauempaa, loppuaika menikin siihen, kun käveltiin takaisin sairaalanmäelle. 

Voin kertoa, että siinä sairaalaa kiertäessä tuli käytettyä koko rumien sanojen sanavarasto loppuun ja hätäpäissäni taisin keksiä pari lisääkin. Mikä ihme siinä on, että kun on lumi maassa, niin ihmiset ei osaa parkkeerata. Autojen välissä on just sellaset välit, että autoa siihen ei mahdu, mutta paljon ei puutukkaan. Siellä tiettykin kiersi moni muukin kärkkymässä parkkipaikkoja. Paras esitys oli eräs autoilija, joka yksinkertaisesti pysähtyi keskelle parkkialuetta, tukkien samalla läpikulkuliikenteen molempiin suuntiin. Onneksi eräs reipas ja hyvähermoinen kävi hänelle asiasta kiltisti mainitsemassa, ettei itse tarvinnut lähteä raivolinjalle. 

Mutta tuli tässä suoritettua tuota liikennevalistusta. Prinsessa totesikin siinä, että "eksnii äiti, että vaikka noi muut ei osaa ajaa, niin sä osaat?". Aivan niin tyttäreni, aivan niin!

Tytär oli vahvasti lahjottu reippaaksi lääkärissä ja hyvin menikin. Lääkäri tosin jostain syystä kuiskasi kaikki asiansa, johon Prinsessakin sitten totesi, että puhutko vähän kovempaa, kun en kuule. Ehkä se lääkärikin olisi vaatinut jotain reippauslahjontaa.

PS.
Ensi kerralla ajattelin ajaa keskustaan ja tilaan taksin, joka vie sitten sairaalan ovelle. Laiska kun olen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!