perjantai 7. joulukuuta 2012

Nautaa ja nautoja

Tiedättekö sellaisen todella hyvin takaisin isketyn sarkastisen repliikin, joka tulee mieleen aivan liian myöhään. 

"Mun olis pitänyt sille sanoa näin!"

Tänään taas tuli koettua tälläinen hetki. Jotenkin sitä kuvittelisi, että asiat jotka ei toisille ihmisille kuulu ja ihmiset, jotka eivät meidän elämästämme tai tilanteestamme mitään tiedä, eivät viitsisi puuttua asioihin. Mutta olen väärässä, as usual.

No, tarjoushaukkaystäväni oli bongannut Ikean lehmäntaljojen supertarjouksen. Ja koska Ikeaa ei heidän nurkillaan ollut, minäpä nappasin minimiehen ja sen aikuisen miehen mukaan ja lähdettiin ostamaan vähän nautaa. Kuolleena ja ilman sisälmyksiä. Siellä sitten temmellettiin monen muun innokkaan tonkijan kanssa sitä parhaimman näköistä sonninkarvaa. Mies otti kuvia ja lähetteli niitä tarjoushaukoille hyväksyttäväksi, samalla tyynnytteli jo hieman kiukkuista minimiestä. Minä tongin ja etsin sitä valioyksilöä. Ohimennen sanoin toiselle tonkijalle, että kyllähän tämä jumpasta menee tämäkin. Ja hetken päästä sama tonkijanainen oli sättimässä minun miestäni siitä, ettei hän auta minua. Kuulemma lapsi pärjää yksikseenkin, että hänen mielestään rouva ilmeisesti ei pärjäisi yksin.

Minä en tietty osannut sanoa sille mitään. Olin vaan kovin yllättynyt ja oikeasti häkeltynyt siitä, että miten joku voi/viitsii/näkee vaivaa muiden miesten auttamisista ja auttamattomuudesta. Ei siinä nyt herranen aika ketään oltu pahoinpitelemässä. Ne lehmätkin oli olleet kuolleita jo hyvän aikaa siinä ympärillä. Mistä hän voi tietää, mitä tyräleikkauksia on lähiviikkoina takana tai lapseni käyttäytymisestä tai meidän keskinäisestä sopimuksesta. Jos tuo arvon rouva nyt sattuu tätä blogia lukemaan, niin voin kertoa, että mieheni auttoi mitä suurimmissa määrin. Sillä heti kun sain sen hyväksyvän kommentin ostajilta, minun tonkimiseni päättyi siihen.

Kun sitten saatiin kiukkuinen mies, kiukkuinen minimies, ostokset ja rouvakin autoon, niin sitten se tuli mieleen. NÄIN MUN OLIS PITÄNYT SILLE SANOA! Ja sitten sen jälkeen tulee niitä vielä parempia vastausvaihtoehtoja. 

Mahtaako tulla yöllä uni, kun oikein jää miettimään eri vastausvaihtoehtoja. Ai, mutta nyt on jo yö...

4 kommenttia:

 1. Jos mää olisin sää, ni mää ottaisin tän..
  Kiitos, että jaksoitte penkoa nautoja nautojen keskellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on lepyttelyä vaatinut, mutta selvittiin. Odotettavissa on kyllä kommentointia mieheltä sinne teidän suuntaan, luultavasti aina kun näkee kyseisen nahanpalan. =)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kannattaa siis jo valmiiksi miettiä niitä nasevia vastauksia... =)

   Poista

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!