perjantai 30. marraskuuta 2012

Lumiakka ukon töissä

Täälläkin on tänään ollut melkoinen lumimyräkkä ja ajokelit kehnonlaiset. Jopa niin kehnot, että jätin joululahjaostosretkeni kesken ja suuntasin kohti kotia. Lumitöihin.

Kotiin tultuani lähetin miehelle huolestuneen viestin, että kannattaa varmaan tulla kotiin ennen ruuhka-aikoja, kun kelit on niin kehnot. Lisäsin viestiin, että meilläpäin ei ole näkynyt aura-autoa ja kotipihassa on polveen asti ylettyvät nietokset. Vastaukseksi sain yksinkertaisen viestin: Lumikola on pyörävarastossa.

Miehen tullessa kotiin olin jälleen tekemässä lumitöitä, toinen erä tälle päivää. Hän sanoi, että käy vaihtamassa vaatteet ja tulee sitten tekemään ne loppuun. Arvatkaapa kuinka kauan meni vaatteiden vaihtoon? No tasan sen verran, että lumityöt oli jo tehty loppuun.

Ei ne tietenkään miesten töitä ole ja minä kyllä tykkään siitäkin hommasta. Varsinkin kun tämä lumi on sitä kevyttä versiota. Mutta siitä huolimatta mies saa hoitaa sen kolmannen erän ja näyttäisi siltä, että neljäskin erä pitää vielä ottaa. Pitäiskö alkaa keksimään jotain tekosyitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!