keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Annoskateus iski

Bongasin ruokakaupassa kaverini, joka etsiskeli wasabia. Siinä sitten kyselin, että sushiako teillä tehdään näin tuulisen keskiviikon kunniaksi. No kuulemma uusi lohiresepti on testattavana.

Se wasabi kun sattui olemaan samalla hyllyllä meidän päivän ruokamme, hernekeiton kanssa, niin jopa osasin avustaa. Vähän siinä kävi mielessä, että joku herkullinen wasabilohi maistuis kyllä mullekin. Varsinkin kun en ole hernekeiton ystävä, vaan lapset sai valita tänään ruokalajin. Ja valitettavaa kyllä, niiden herkkua on hernekeitto.

Muutenkin mun arkiruokaprojektini on täysin nollissa tällä hetkellä. Lasten mielestä jopa koulun makaronilaatikkokin on parempaa kuin äidin. Ja mielummin teen lapsille maistuvaa ruokaa, kuin että ekat sanat on yök-en-syö! Vaikka se nyt tulee joka ruuasta, usein jo ennen  kuin tietävät mitä on ruuaksi. Minussa asuva superkokki tekee kuolemaa...

Mutta äiti kaipais kyllä vähän jotain wasabia ruokaansa. Ei ihan toi vahva porilainen sinappi tehnyt hernekeitossa sitä tarvittavaa potkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!