keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Ällövaroitus!

Jos olisin sellasta stressaavaa tyyppiä, niin nyt saattais olla paniikin aika.

Eilen illalla ajattelin, että sen päivän jälkeen ei voi mennä kuin ylöspäin. No, väärässä olin. 

Eiliseen päivään siis mahtui kahden lapsen lääkärireissut ja molemmille lääkekuurit. Kuopuksella ensimmäinen korvatulehdus, toivottavasti jää viimeikseksi. Prinsessa sai vatsataudin jälkioireena voimakkaan nokkosihottuman, oli aika hurjan näköinen tyyppi. Onneksi antihistamiinit auttoi nopeasti. Päivän bonuksena tietysti oli opettajan soitto esikoisen touhuista. Siitä melkein meni jo yöunet. 

Tämä aamu osoitti, että huonomminkin voi mennä. Heräsin päiväkodin soittoon, Prinsessa oli oksentanut. Eli vatsatauti ei ole vieläkään ohi. Siitä sitten nopeasti vauvaa vaatteenvaihtoon. No ilmeisesti juuri aloitettu antibiootti oli pistänyt nuoren herran vatsan sekaisin ja suoli tyhjentyi vauhdilla ympäri kodinhoitohuonetta ja tietenkin myös minun ja herra ripulin itsensä päälle. Pienet pyykkäykset ja hakemaan toista pyykättävää päiväkodista. Tätä se kotiäidin velttoilu parhaillaan on!

Viikonloppuna on esikoisen salibandyturnaus, jonne pitäisi buffettiin leipoa ja mennä myymään jotain. Toisena päivänä sitten esikoisen jääkiekkoturnaus ja samaan aikaan vanhempien lasten synttärit sukulaisille. 

Tätä kirjoittaessa Prinsessa on vaatinut itselleen RUOKAA! ja samalla hänelle on selitetty auringon ja maapallon pyörimiset ja vuorokauden ja vuodenaikojen vaihtelut. Sitä voisi taas luulla, että olisi paranemassa. Toivotaan parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!