maanantai 15. heinäkuuta 2013

Väskin seikkailusaari

Oltiin koko iloisen perheen kanssa Väskin seikkailusaarella, Naantalissa. 

Pohjustus: Väski on alakouluikäisille suunnattu seikkailusaari. Ympäri saarta kiertää polkuja, joita seuraamalla pääsee sitten itse seikkailun syövereihin. Keskellä saarta on sitten pieni kylä, jossa voi syödä joko omia eväitä tai ostaa eväät kahvilasta. Saarella ei ole sähköjä eikä viemäriä. Joten ruoka lämmitetään nuotiolla ja vessahommat hoidellaan huussissa.

Ensinnäkin jos on lähdössä seikkailusaarelle, ei ihan kauheasti pitäisi yllättyä siitä faktasta, että sinne mennään veneellä. Tarjolla on vesibussi tai vähän isompi vene, lasten merirosvolaivaksi ristimä laiva. Tämä tuli siis joillekin kanssaseikkailijoille ihan täytenä yllätyksenä.

Toisena pointtina sanoisin, että sähköttömyyskeskustelun päätteeksi kahvilan asiakas tiedustelee mikroa hodarinsa lämmittämiseen, niin ihan kaikki muumit ei ole laaksossa tällä asiakkaalla.

Kolmas asia, että jos kullanhuuhdontapisteeltä sattuu löytämään 'kultaa', niin sen saa viedä kotiin. Kannattaa ehdottomasti yrittää lyödä rahoiksi löytämälläsi 'kullalla', saattaa tosin ostaja hieman pettyä ostettuaan maalatun kivenpalan.

Mutta siis suosittelen ehdottomasti niille, jotka ei usko, että ilman sähkölaitteitakin on hauskaa. Kullanhuuhdontaa, puhallusputkiammuntaa, kalliokiipeilyä, jousiammuntaa, kiipeilyä, tasapainojuttuja, älypelejä, kotieläimiä ja viehättävä saari kaikenkaikkiaankin. Ja perheen kahvisieppo suorastaan ylisti nokipannukahvia, itse taas tykkäsin grillatuista banaaneista (itse grillaten tietty). Ja lapset, nehän tykkäsi tosi paljon kaikista tehtävistä, kiipeilyistä ja eläimistä.

PS.
Tää ei muuten ollut mainos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!