keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Lomaraportti

Minähän en tilannut lomasääksi hellettä ja hellettä saatiin. Toki niitä viileämpiäkin päiviä mahtui joukkoon.

Lomasaavutuksia, TOP 10

1. Varasto: Yksi varasto siivottuna, pari jäljellä. Mun oma varastoni on nyt kuitenkin sellainen, jonne pääsee sisäpuolelle ja lattiapintakin on näkyvillä.

2. Riitely: 210 ratkaistua tai ratkaisematonta riitaa, todistajan ominaisuudessa. Ei mitenkään mahtavaa, mutta kovin suuressa roolissa koko loman ajan.

3.  Turun seikkailupuisto:  Edelleen hittituote, vaikka 8-vuotiaan mukaan KUKAAN siellä ei ole yhtä vanha kuin hän.

4. Louhisaaren kartanolinna ja Askaisten ritaripuisto: Koko muun perheen vastustuksesta huolimatta käytiin Louhisaaren kartanolinnassa ja Askaisten ritaripuistossa. Kotiseutumatkailua parhaimmillaan, ehdittiin vielä katsomaan formulatkin kotona. 

5. Uinti: Minähän en ole uinut ainakaan kolmeen kesään, enkä vieläkään ole uskaltanut sinne kylmään veteen. Lapset tosin on kuskattu useampaankin rantaan lähes päivittäin. Ja mikä parasta, merivesi näyttää parantavan kuopuksen atooppista ihottumaa.

6. Uima-allas: Ostin uima-altaan. Puhallettavan, mutta melko ison. Yllättävää oli, että myyjä suostutteli ostamaan vähän isompaa, hänelläkin on sellainen. Ja kun lopulta päädyin tähän pienempään, hänellä oli sitten sellainenkin! Mutta uida voi siis kotonakin, minäkin voisin, mutta sekään vesi ei ole tarpeeksi lämmintä.

7. Sanavarasto: Kello, pöllö ja pulla. Kolme uutta sanaa kuopuksen sanavarastossa. Nyt on jo viisi sanaa hallussa, äiti ja anna on nuo maagiset ensimmäiset sanat.

8. Pakollinen keskikesän juhla: Rento juhannus. Mökkeiltiin ystäväpariskunnan ja heidän taaperonsa kanssa appivanhempieni mökillä (ilman appivanhempia, huh). Ruokaa, uintia (joillekin), aurinkoa ja rentoa oloa ja eloa. Hyvää seuraa. Täydellinen ja krapulaton juhannus.

9. Mummula: Vaikka viikko on meidän kiljusten kanssa aika pitkä aika, jaksoivat mummu ja tuffa meitä melkein koko viikon.  Hatunnostot heille! Ihanaa olla kotonakotona!

10. Oma aika: Vaikka pihistin vain pariin kertaan sen parin tunnin oman ajan, oli mahtavaa nähdä kavereita, puhua keskeytyksettä ja olla hetki huolehtien vain itsestäni. Tätä tarvitsen totisesti lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!