torstai 25. heinäkuuta 2013

Väliraportti

No paistaahan se aurinko, mutta meillä ei mökkeillä.

Onko huono äiti ja vaimo, jos on vähän pettynyt ettei omaa aikaa tänään tullutkaan? No sitten mä olen. Ei voi mitään.

On se hyvä, etten ehtinyt kauppaan jätskiostoksille. Olin niin suunnitellut Benistä ja Jerrystä itselleni seuraa illaksi.

4 kommenttia:

 1. Et oo ! Mä olen ihan pettynyt sun puolestasi, kun aurinkoakin lähetin ihan varta vasten sinne... Ei kyllä noin saisi tehdä. Sä olisit ansainnut treffit B&J:n kanssa.

  Älä kuitenkaan luovu Toivosta ja Uskosta: sä saat sen oman hetkesi vielä tänä kesänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä tovin kotiin päästyäni olin kuin lapsi, jolta on viety tikkari. Marttyyrina vielä muistuttelin miestä siitä viikosta, jonka hän sai viettää kesäleskenä kotona. Eiköhän se minunkin aikani vielä tule, onhan tässä loppuelämä aikaa. =)

   Poista
 2. Oma aika on niin tarpeellista myös äideille! Itse sain just 20 tuntia lapsivapaata miehen kanssa ja olipas se ihanaa. Sillä pitää varmaan sitten pärjäillä ehkä jouluun saakka. Plääh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kaipaan nimenomaan sitä, että saan olla yksin kotona. Ne menot, jossa nähdään ystäviä on ihan erilaista omaa aikaa. Suunniteltiin kyllä eilen lapsivapaatakin miehen kanssa, mutta sitten meidän pitäis maalata taloa...

   Kyllähän se lapsivapaa (joskus lyhytkin aika) on hyväksi parisuhteelle, mutta ei se kyllä jouluun asti kanna. Nyt ei muuta kuin järjestämään mahdollisuutta seuraavaan, jos vaikka ennen joulua? =)

   Poista

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!