sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Avain onn...eiku Särkänniemeen!

Varasin perheelle liput Särkänniemeen. Sanoisin, että melkoinen elämys on se, että meidän perheen liput maksoi melkein 140 euroa. Ja tässähän on tietenkin jo laskettu se, että ennakkoonostettuna ne on pari euroa halvempia per lippu. Eikä meidän ipanat edes vielä kaikki saa mitään kalliita, joka laitteeseen pääsyn varmistavia lippuja. 

Ymmärrän toki, että ne rahat on sielläkin tahkottava sesongin aikana.

Mutta se varsinainen juttu tässä kiskonnassa on se, että meillä kaikilla on oltava joku avain. Pelkällä aluelipulla ei esimerkiksi pääse uuteen Koiramäkeen. Eli jos minä olisin ottanut pelkän aluelipun ja muu perhe avaimet (nuorin tietty jonkun miniavaimen), niin muut pääsisi sinne, mutta minä aluelipullani en. Ja faktahan on se, että minä istun kuopuksen kanssa siellä possujunan nurkilla ja muu perhe menee laitteesta laitteeseen. Koiramäki taas on koko perheelle sopivaa tekemistä. Olettaen tietenkin, että koko perheellä on se avain.

Kyllä Linnanmäellä on oikeasti aika kiva juttu se, että ei ole sisäänpääsymaksua ollenkaan. Viime kesänä tuhlasin kyllä vähintään sen pääsylipun verran rahaa siellä muuten ja muu perhe otti sitten sitä hupia koko rahan edestä. 

Sen avaimen on sitten paras olla tosi nätti, jotta voin ihailla sitä siellä possujunajonossa.

2 kommenttia:

  1. Huvipuistojen rannekkeet tulevat kalliiksi, kun joutuu ostamaan isommalle porukalle. Lintsin ilmainen sisäänpääsy on kiva, samoinkuin ne muutamat ilmaiset laitteet. Meidän kuopus olisi tänä kesänä ollut väliinputoaja. Niiden noin 5 laitteen takia, joihin lapsi olisi halunnut ja jotka eivät kuulu ilmaisiin, olisi pitänyt pulittaa yli 30€. Poika kun ei pääse vielä suurimpaan osaaan laitteista.

    VastaaPoista
  2. Esikoinen pelkää, ettei ole kasvanut tarpeeksi päästäkseen kaikkiin laitteisiin. Huomenna se sitten selviää. Ja myös se, kuinka hyvin saamme rahalle vastinetta.

    VastaaPoista

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!