keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Pyykki- ja pakkauspäivä

Palattiin kotiin Tampereen reissulta. Pari kertaa pulautin itseäni Näsijärvessä ja lapset tekivät saman tempun monta kertaa useammin. Ja ilokseni kuopus ei enää pelkää vettä, ei siis edes suihkua! Muuten vettä kohtaan saisi olla jonkinlaista kunnioitusta, mutta suihku ilman huutoa on jotain ennenkuulumatonta.

 Tampere on kyllä kiva kaupunki, jotenkin siellä on niin paljon kaikkea. Enemmän kuin Turussa. Vai oliko se vaan näin turistin näkökulmasta. Mies on asunut Tampereella jonkin aikaa ja käytiinkin katsomassa hänen vanhoja maisemiaan. Itse voisin jonnekin kivaan Pyynikin puutaloon muuttaa, noin esimerkkinä...

Kotona on pikainen pyykki- ja pakkauspäivä. Kunhan vaan ei sataisi, niin ei tarvitsisi kuivausrumpua pistää päälle. Kotona jääkaappi ammottaa tyhjyyttään, mutta eiköhän tästä päivästä selvitä ilman isompia kauppareissuja. Tosin kauppareissulle pitää lähteä, mutta ostokset pitää miettiä niin, että mahtuvat veneen pieneen jääkaappiin. Huomenna siis lähdemme vihdoinkin purjehtimaan.

Sama juttu kaiken muunkin tavaran kanssa, vain tarpeellinen otetaan mukaan. Mutta säähän pitää varautua. Eli lopulta meillä on taas aivan liikaa tavaraa mukana. Mutta jos kylmä tai sade yllättää, niin ei haittaa ollenkaan vaikka mukaan olisi pakattu ne villasukatkin.

Tuleekohan vielä aika, että perheenjäseneni oppisi pakkaamaan omat tavaransa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!