keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Shoes shoes shoes, girls gotta have shoes!

Kävin kenkäostoksilla, kolme paria kannoin kotiin, valitettavasti yhdetkään ei ole minulle. Tänään alkaa ekaluokkalaisen jalkapallokausi ja nappikset piti päivittää. Samalle herralle tarttui mukaan vielä sandaalit ja lenkkarit. Olo on kuin voittajalla, sillä kenkien ja vaatteiden sovitus on 7-vuotiaalle lähes sama kuin pakottaisi pojan mekossa kouluun. Ja siis kolme paria kenkiä, sählypalloja, jalkapallosukkia, lippalakki ja Prinsessalle hulavanne, kaikki alle satasella!

Itse olen melkoinen kenkähamsteri. Viimeksi ostin kahdet samanlaiset kengät (eriväriset) ihan vaan siksi kun sai kahdet yhden hinnalla eikä kaupasta löytynyt muita yhtä houkuttelevia. Niiden piti olla siis kevätkengät. No käytännöllisyys jäi miettimättä, sillä niillä koroilla ei välttämättä kannata päivittäisiä vaunulenkkejä ja päiväkotireissuja suorittaa. Käytän siis edelleen korottomia ja käytännöllisiä lähes päivittäin. Talvella ostin myös yhdet aivan ihanat kengät, liian korkealla korolla ja vielä liukkaalla pohjalla varustettuna. Ja taas käytin niitä korottomia ja käytännöllisiä. Kateeksi käy niitä jotka päivästä toiseen töpsöttelevät näteissä korkokengissään ja vielä säässä kuin säässä.

Kuopuksen ristiäisiin löysin aivan mahtavat punaiset korkkarit, kaupan kalleimmat punaiset korkkarit. Perustelin tietty ostostani laadulla ja kenkien klassisella muotoilulla, ettei mitkään muotihärpättimet sentään. Suomessa muuten myydään EU:n kalleimmat kengät, että ostosretket muualle on täysin perusteltuja. Nyt pitäisi vaan löytyä tilaisuuksia missä käyttää näitä punaisia ihanuuksia, ei ehkä ihan päiväkodin kevätjuhlakamaa kuitenkaan. Yhdet punaiset kesäkorkkarit on odottanut hintalappu poskessaan oikeaa tilaisuutta jo parin vuoden ajan...Kenkäfriikin tyttärelläkin on muuten muutama pari kenkiä


Prinsessallakin on punaiset korkkarit =)
ps. Ne punaiset korkkarit on muuten ensimmäiset, joista mieskin on sanonut että oli hintansa väärti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!