perjantai 11. toukokuuta 2012

Kesänvihaaja

Uskallanko sanoa tätä ääneen, mutta en fanita kesää. En voi yhtyä kesäfanien toiveikkaisiin lauseisiin, että onneksi kohta on kesä. Kesällä on yleensä joko liian kylmä ollakseen kesä tai sitten on tukalan kuuma. Yöt on valoisia, joka on hyvä asia vain jos omistaa pimennysverhot. On hyttysiä, punkkeja ja käärmeitä. Muista vuodenajoista keksin hyviä puolia, mutta kesästä joudun oikein pinnistelemään, lopputulos on tässä:

Kesässä on hyvää
1) saa syödä paljon jätskiä
2) silloin on yleensä lomaa
3) purjehdus
4) lapset nauttii

Viha on kuitenkin liian voimakas sana tähän. Olen kuitenkin äärimmäisen onnellinen, että meillä on vuodenajat. Ikuinen kesäkuu olisi kamalaa! Kesäfanit yleensä hehkuttaa, että kesällä saa olla ulkona. Eikö muina vuodenaikoina sitten voi? Syksyn kuulaat illat ja tammipakkaset, silloinkin on kiva olla ulkona!

Syksy taitaa olla mun suosikkini. Pimenevät illat ja ruska. Kynttilät ja omenapiiras. Mutta koetaan tämä kesä ensin. Voi olla, että keksin lisää hyviä asioita jo tänä kesänä. Ja se kesä...se on ihan kohta!

Mikä sinusta on parasta kesässä? Otan siis ehdotuksia/suosituksia vastaan. =)ps. Prinsessa sanoi jokin aika sitten, että olisi aika tylsää jos ei olisi kesää ollenkaan. Kun sitten ei voisi koskaan pukea niitä ihania kesävaatteita. =)

Ensimmäinen lisäys: kesäsade ja sateen tuoksu, niistä mä tykkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!