keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Kesän tehtävälista

Tämän kesän tehtävälista on todella pitkä. Moni tehtävä on päässyt listalle suoraan viime kesän listalta, tekemättömänä. Onneksi jotain on jo tehtykin, ryytimaa on jo LÄHES valmis.

Yksi, jo neljä kesää listalla seikkaillut, pation rakentaminen on kestohittimme. Kaipaan sitä kovasti takaterassimme jatkeeksi, mutta oikeastaan hyvä, että se edelleen on tehtävälistalla tekemättömänä.

Ensimmäisenä kesänä halusimme ison pation, johon mahtuu pari aurinkotuolia ja lasten isohko uima-allas. No, patio olisi vienyt paljon tilaa melko pienestä takapihastamme ja samalla tekisi mahdottomiksi lasten isommat pihapelit.

Toisena kesänä halusimme van isomman alaportaan terassin portaiden jatkeeksi. Mutta mihin sitten laitetaan se uima-allas ja joku tuoli missä voi istua ja vahtia uimareita?

Kolmas kesä meni kiistellessä pation materiaalia. Mies halusikin yhtäkkiä kiveä!!!

Neljäs kesä kiisteltiin edelleen materiaalista ja lisäbonuksena jälleen pation koosta.

Nyt olisi jo viides kesä, enkä usko että saamme patiota tänäkään kesänä. Materiaalista emme vieläkään pääse yhteisymmärrykseen ja viimeisin keskustelumme aiheesta päättyi miehen sanoihin: "No, tee se ihan itse sitten".

Mutta on tässä omakin mieli muuttunut usein, niin hyvä ettei olla tehty vääränlaista patiota, harmittaisi sekin. Ja voihan senkin siirtää taas ensi kesän tehtävälistalle, siellä onkin vielä tyhjää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!