keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Pieniä hetkiä...

Vauva-arki kaikkineen on tarttumista hetkeen. Paras hetki on mielestäni aamu, kun vauva tuhisee kainalossa. Onnistumisen hetkiä, kun vauva oppii uutta. Hellyyden hetkiä, kun vauva tuhisee sylissä. No onhan niitä ihania hetkiä koko ajan.

Mutta on myös hetkiä.

Meidän minimies nukkuu päivisin välillä 20-30 minuutin päiväunet. Sen hetken kun käyttää tehokkaasti, niin voi taas nauttia niistä toisista hetkistä. Tänään olen käyttänyt hetkeni siivoamalla keittiön, kitkemällä rikkaruohoja, ripustamalla ja viikkaamalla pyykkejä ja istuttamalla kesäkukkia. Ja sitten summeri soi vaunuissa ja on aika mennä nauttimaan läheisyyden hetkistä.

Päässäni on lähes päättymätön lista, että mitä tehdä sitten kun koittaa se toimintatuokio. Lista on hyvä olla olemassa, koska sitä aikaa ei voi tuhlata miettien, että mitä pitäisi tehdä. Vaan pitää tarttua hetkeen, kirjaimellisesti!

Tänään tehtävälistani uhkasi tulla tehdyksi ja suunnittelin istahtamista lehden äärelle. Ja siinä samassa kuului 'byäääääää!'. Näin me kotiäidit sitten lorvitaan vaan kotona. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!