lauantai 9. kesäkuuta 2012

Kolmen päivän viikonloppu

Mies palasi reissulta ja parin viikon yh-jakso päättyi tältä erää. Nyt vietämme kiireetöntä viikonloppua ja koska mies piti perjantain vapaana tuntuu viikonloppu erityisen pitkältä. Tänään on jo tämän viikonlopun toinen lauantai!

Näin äitiyslomalla ja lasten kesälomalla nyt arkipäivät ja viikonloput on melkein samantekeviä, mutta kun tuo perheen ainoa työssäkäyväkin on kotona, niin menee pasmat täysin sekaisin.

Onneksi jo eilen ymmärrettiin lähteä mökkireissulle säiden suosiessa. Tänään, jälkimmäisenä lauantaina, kun taivas on harmaa ja sataa. Tänään siis pesukone laulaa ja Prinsessa kiukuttelee kun ei voi mennä t-paidassa ulos.

Mökki on appivanhempien ja sijaitsee vartin matkan päässä meiltä. Tein raparperipaistosta mukamas meidän perheelle jälkiruuaksi ja nappasin sen mukaan mökille. Onneksi, sillä oli appivanhempien hääpäivä ja luulivat sitä siihen tarkoitukseen tehdyksi. Miniän pisteet nousivat taas kohisten.

ps. mies onnistui tuliaisten kanssa yli odotusten. Tämä taas aiheuttaa uusia ongelmia...niistä sitten myöhemmin lisää.

pps. prinsessalla on kuvassa tuliaismekko ja esikoisella tuliaispaita ja lippis. Isi oli onnistunut niissäkin, lapset tykkää kovasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!