maanantai 18. kesäkuuta 2012

Iso Vihainen Lintu

Näin heti alkuun myönnän, että söin lapseni karkkipäiväkarkit. Karkkipäivä on perjantaina, niin ehdin vielä korjata asian.

En pahemmin edes tykkää muusta kuin suklaasta, mutta nyt Fazerin uutuus Angry Birds -karkit houkuttelivat minut kaidalle polulle. Tässä pussissa oli vihreitä possuja, mitä ne vihaiset linnut yleensä pommittaa. Ja ne oli kyllä hyviä, maistui juuri sille mille pussin kyljessä niiden väitettiinkin maistuvan. Kaapista löytyy kyllä vielä se toinen pussi, jossa on ne varsinaiset vihaiset linnut. Mutta tämä possu söi ne possukarkit.

Mutta. Niin, tiesitte, että täältä tulee vielä mutta. Siinä samaisessa pussissa oli Caramel makuinen muna (LINNUNmuna, ei se mitä ensin ajattelit) ja nimenomaan yksikössä! Siis yksi vaivainen muna oli eksynyt niiden vihreiden possujen ja jääkalikoiden joukkoon. Ja tietenkin se oli just se mun mielestä paras karkki.

Mitä tästä opimme? No sen, että aina pitää tarkastaa että munat on pussissa ja mielellään koko tiu! Opimme myös sen, että munanpuute on aihe blogikirjoitukselle.

Ja edelleen puhutaan siitä karkista...
Otin sitte kuvat tyhjästä karkkipussista, täydestä en ehtinyt...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!