sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Juhannussiivous

Vierailin viime viikolla eläkeläistätini luona ja naureskelin, kun hän stressasi juhannussiivouksen kanssa. Niinkuin se noin eläkeläisenä vapaarouvana olisi niin väliä, että onko ne ikkunat pesty pari päivää ennen vai jälkeen keskikesän juhlan.

Kun sitten mainitsin tästä äidilleni, niin hänpä tuskaili samaa. Että ehtisikö vielä pari pikkumattoa pestä ennen juhannusta ja huvimaja nyt ainakin on saatava siistiksi. Ihan oikeasti! Siellä huvimajassa on viimeksi vietetty aikaa silloin kun se rakennettiin, joskus yhdeksänkymmentä luvulla. Kukaan ei sinne mene edes juhannuksena!

Pistin tämän juhannussiivousbuumin täysin noiden eläkeläisten maalaisrouvien intoiluksi kunnes kotiin palattuani huomaan, että täällähän kaikki tekee sitä juhannussiivousta. Yhdessä naapurissa pestään ikkunoita, toisessa terassia. Joku öljyää terassikalusteita.

Olenko minä ainoa joka ei tee juhannussiivousta?

Kun nyt saisi edes sen normisiivouksen tehdyksi, ne ikkunat ehtii pestä sitten kun niistä ei enää meinaa nähdä ulos. Ymmärrän tietenkin oikein hyvin tuon juhannussiivouksen ja varsinkin joulusiivouksen. Mun puolestani joku saisi tehdä ne meillä joka viikko. Se olotila kun koti on siisti on mahtava! Ehkä sitten eläkkeellä, koska nyt mun aikani ei riitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!