perjantai 26. huhtikuuta 2013

Vaatekaapin Sulo Vilén

Uusi harrastukseni on bongata 'uusia' vaatteita omasta vaatekaapistani. Melkein pariin vuoteen en ole sieltä kaivannut muita kuin kotivaatteita ja nyt onkin ollut mielenkiintoista kaivaa sieltä kerta toisensa jälkeen 'uusia' vaatteita. Myönnän, että olen melkoinen hamsteri tässäkin asiassa eikä ihan kaikkea omistamaansa voi aina muistaa.

Mies toteaa usein, että sulla on taas uusi paita tai uudet farkut. No kun ei ole, vaan ihan omasta kaapista kaivetut. Eilen bongasin neuletakin, jonka muistan ostaneeni joskus noin kymmenen vuotta sitten. Takki on ostettu HenkkaMaukasta silloin kymmenen vuotta sitten ja väitän, että tänäpäivänä saman kaupan valikoimista ei löydy mitään yhtä laadukasta kuin se neuletakki. Käytin sitä jo silloin aikanaan aika reippaasti, sen jälkeen unohdin sen useaksi vuodeksi kaappiin, mutta edelleen se takki näyttää ja tuntuu uudelta. Eiköhän se tule taas aktiiviseen käyttöön pienen tuuletuksen jälkeen.

Kaapista on löytynyt myös muutama vaatekappale, joissa on edelleen hintalappu paikallaan. Sanoisinko, ettei niitä vaatteita ihan tarpeeseen ole ostettu. Bongasin myös paidan, jonka ostamista joskus muistan miettineeni pidempään. Niinkin pitkään, että lopulta ostin sen paidan alesta ja numeroa liian pienen, sitä omaa kokoa kun ei ollut enää jäljellä. Mutta kun halvalla sai. 

Mistään en oikein osaa luopua, kun mitä jos niitä vielä joskus tarvitaan. Esimerkiksi musta lyhythihainen paita. Niin, jos nyt luovun tästä yhdestä, niin ikinä en löydä vastaavaa kaupasta. Siis mustaa lyhythihaista paitaa. On aika käydä se kaappi läpi aika kriittisellä silmällä. Siis HYVIN kriittisellä silmällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!