maanantai 15. huhtikuuta 2013

Miestenvaivaviikot

Viisivuotias Prinsessa hämmästeli vessanlaatikossa olevia siteitä nätissä pinkissä paketissaan. Selitin, että ne on sellaisiin naistenvaivoihin. Tosin korjasin sanomisiani myöhemmin, sillä eihän sitä vielä tuossa vaiheessa tarvi tulevista VAIVOISTA murhetta kantaa. Puhuin naistenviikoista. Eikö kuulostakin siltä, että meillä on puhuttu asiasta niiden oikealla nimellä. No mutta, jos sitten muutaman vuoden kuluttua hieman tarkemmin.

Kului noin tunti ja Prinsessa tulee vessasta käsissään siteitä sinisessä paketissaan. 
"Ja nää on tietty sitten miestenvaivaviikoille vai?"

Juuri muutama päivä sitten keskustelimme miesten ja naisten vessakäytöksen epätasa-arvosta. Koska on kuulemma ihan epäreilua, että pojat saa pissata seisaaltaan, ja nyt tuli vielä esiin tämä miesten vaivaton elämä. Mitäköhän seuraavaksi?

2 kommenttia:

 1. Pinkkiä naisten- ja sinistä miestenvaivoihin - ihana logiikka! :D

  Minusta yksi miesten ja naisten rakenteellisen epätasa-arvon merkki on tämä nykyään niin muodikas vaatekappale onepiece. Kyllähän miespuolisten kelpaa sellaista potkupukua pitää, kun voivat vessakäyntiä varten vain avata sitä vetskaria alapäästä, mutta naisten pitää riisua kapistus melkein kokonaan. Huoh. No minusta ne ovat kyllä daijun näköisiä joka tapauksessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun oikein masentaa, voi kuvitella oman perheensä pukeutuneena näihin onepieceihin. Jopa alkaa hymyilyttää. Joo, ei meille ikinä, vaikka niihin olisi kuinka tuunattu vetoketjut strategisiin paikkoihin. =)

   Poista

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!