tiistai 28. elokuuta 2012

VIP-lista

Eilinen ilta tuli vietettyä poissa maalipurkkien ääreltä, kun anoppi järjesti iltavierailun heille.

Anoppini on hieno rouva, joka ottaa vieraista kovan stressin. Yleensä siellä on pöytä katettuna jo muutamaa päivää ennen, ruokalista on mietitty jo ennen kutsujen laatimista ja itse kutsupäivä kuluu itseään valmiiksi laittaen. Eilen siis kutsuttuina oli muitakin kun meidän perhe. Kutsut meni hyvin, mutta kun me oltiin lähdössä kotiin, anoppi kommentoi: "onpa nekin kutsut nyt sitten hoidettu pois alta".

Heräsi kysymys, että onko anopilla joku 'vieraslista' josta eilisten kutsujen henkilöt on nyt yliviivattu. Ja kuinka pitkä se lista vielä on? Pitääkö meidän vielä osallistua, vai oliko meidänkin kutsut nyt tässä? Mielestäni oli ihan kiva ilta mukavien ihmisten seurassa, mutta hieman tuo anopin loppukommentti pisti senkin arvion uusiksi. Miksi kutsua vieraita, jos tuntee ne pelkäksi vaivaksi? No anoppi on anoppi. Ja hänestä voisi kirjoittaa vaikka ihan omaa blogia.

Mutta nyt paluu maalaustalkoisiin. Uutta ylihintaista maalarinteippiäkin on hankittu. Takan suojaukset ovatkin purkaneet itse itsensä viime yön aikana, eli uusiksi menee. Ja se suojaaminenhan oli just mun lempipuuhaani. Tai sitten ei.

PS.
Mä alan käymään meidän lähirautakaupassa useammin. Tänäänkin sain niin loistavaa palvelua, maalit kannettiin autoon ja heilutettiin vielä perään. Kotona tosin huomasin, että paidasta oli neljä ylintä nappia auki...

1 kommentti:

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!