torstai 16. elokuuta 2012

Tekstiilipurjehtija


Mun piti niin kirjoittaa naseva kirjoitus niistä, jotka vaatteilla koreilee. Mutta sitten kävi hassusti...

Me ollaan purjehdusreissuillamme usein naureskeltu tekstiilipurjehtijoita. Eli niitä, joiden satamavaatetus on suoraan Helly Hansenin tai Pelle P:n kataloogista. Yleensä vielä hohtavissä väreissään, eli ihan uusia. Siis hienoja vaatteitahan ne on, laadukkaitakin varmasti. Ainakin sillä hinnalla pitäisi olla. Ja jos niissä on vielä mietitty soveltuvuutta purjehtijalle, niin sitä parempi. Mutta on se silti aika huvittavaa... Kuitenkin se jolla on ne auringosta ja merivedestä kauhtuneet rytkyt päällä, on se uskottavin.

Mä olen siis pärjännyt muissa vaatteissa oikein hyvin. Ainakin tähän asti.


Viime reissulla mietin sopivia purjehduskenkiä. Olen käyttänyt Crocseja, mutta ne alkavat jo näyttää parhaat päivänsä nähneiltä. Ja sitten kun haettiin lapselle koulutarvikkeita, tuli vastaan nämä:



No ne nyt on sitten siitä Helly Hansenin kuvastosta. Tosi hyvät jalkaan ja pohja näyttää siltä, että ei liukastele märälläkään kannella. Normihinta oli 120 euroa ja nyt Partiokaupassa puoleen hintaan. En olis normihintaan ostanutkaan. Nyt sitten mietin, että säästelenkö näitä vain venekäyttöön vai  otetaanko käyttöön? Ne kun on aika kivat...

Että rumat ne on jotka vaatteilla koreilee, mutta entäs kengillä sitten?



A little old man of the sea
Went out in a boat for a sail,
The water came in
Almost up to his chin
And he had nothing which which to bail.

But this little old man of the sea
Just drew out his jackknife so stout,
And a hole with its blade
In the bottom he made,
So that all of the water ran out.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!