lauantai 25. elokuuta 2012

Miinuskiloja

Luin siitä pakkomyydystä naistenlehdestä näyttelijästä, joka laihdutti 25 kiloa.

Hän sanoo hienosti, että hän ei halua, että häntä ihannoidaan laihtumisen vuoksi. Ja kuinka ärsyttävää se varmaan onkaan. Olo on energinen ja hyvä, mutta kaikki hyvänpäiväntututkin kysyy, että miten teit sen. Ja tässä näyttelijän tapauksessa sitä kysyy varmaan joka toinen vastaantulija ja jokainen juorulehden toimittaja.

Voisiko sitä vaan todeta, että näytätpä hyvältä. Tai energiseltä. Ja jos se toinen ei näytä hyvältä tai energiseltä, niin sitten sanotaan, että onpas ollut kurjat kesäsäät!

Mä otan nyt vähän suklaata. Ei ainakaan tartte kenellekään alkaa selittämään, että miten olen kiloni karistanut. Harvemmin kysyvät toisinpäin...

2 kommenttia:

 1. Mä ärsyynnyin siitä jutusta eri syystä. "En ihannoi laihuutta ja nuorelta näyttämistä jne", mutta "kylläpäs olen laiha ja kaikki sanoo et näytän 15 vuotta nuoremmalta", mutta "enhän mä sitä sen takia tehnyt".

  Luinko mä tota juttua väärin,kun tollai sen tulkitsin? ;)
  kysyy kateellinen, joka vois pudottaa vaikka 15 kiloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, kieltämättä sitä, että hän näyttää reilusti nuoremmalta, niin kyllähän hän nyt nauttii saamastaan huomiosta. Ja kyllähän minäkin hykertelisin kuin kissa jos näyttäisin yhtäkkiä 15 vuotta nuoremmalta ja olisin laihtunut ilman suurempia ponnisteluita. =)

   Poista

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!