lauantai 4. elokuuta 2012

AikavarasNaapurustossa on kova into rajapensaiden siistimiseen. Siellä ne perseet pystyssä repii rikkaruohoja lähes joka talon nurkilla. Rajanaapurimme, myös pienen vauvan äiti, totesi, että jos olisi aikaa niin hänkin osallistuisi siihen hommaan. Vastasin hänelle, että jos olisi enemmän tunteja vuorokaudessa, käyttäisin ne nukkumiseen.

Mutta jos nyt oikein tarkkaan mietin, niin en kyllä tiedä mihin ne lisätunnit käyttäisin... Enhän nytkään nuku vaikka voisin nukkua pari tuntia enemmän vuorokaudessa. Ja hemmetti, jos mulla olisikin vuorokaudessa 28 tuntia aikaa, niin eihän sillon voi vaan nukkua.

Nyt jo saan (tai siis saisin) käyttää tunteja päivästäni siivouksen, ruuanlaiton ja pyykinpesun parissa. Siihen en oikeastaan halua lisätunteja. Tekemättömiä hommiakin olisi. Varaston ja vaatehuoneiden siivous odottelee, mutta eihän niitä tunteja siihenkään voi käyttää. Jos sitten löhöilyyn ja oleiluun jäisi aikaa... Ja sitten alkais ärsyttää ne sotkut ja tekemättömät työt...
Väsyneenä ei sais miettiä mitään näin monimutkaista. Ehkä se alkuperäinen vastaus oli kuitenkin hyvä, eli nukkumiseen käyttäisin vuorokauden ylimääräiset lisätunnit.
Mistä niitä muuten saisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!