perjantai 31. elokuuta 2012

Lähti lapasesta

Onkos se nyt Tikkurilan mainos, missä sloganina on 'siitä se ajatus sitten lähti'? Nyt ihan oikeasti ymmärrän mitä se lause tarkoittaa.

Jos se ajatus on, että maalataan tuo yksi seinä. No, kun se yksi seinä on maalattu, niin pitäähän se viereinenkin seinä maalata, ettei näytä nuhruiselta. Ja muuten vielä tuokin seinä näyttäisi kaipaavaan tuoretta maalia. Näin on sitten kohta koko talo maalattu. Meillä ei siis ole vielä maalattu, sillä tässä on vasta todettu että myös portaiden, keittiön, kuistin ja eteisen seinätkin pitää maalata. Ja lyön vaikka vetoa, että jos/kun ne on maalattu, alkaa yläkerran seinät näyttää nuhjuisilta tai kaipaavan päivitystä.

Se maalarinteippi! Halpa ei irronnut seinästä, vaan ei irronnut enää se kalliskaan. Heiluin terävän mattoveitsen kanssa katonrajassa irrottamassa niitä, jostain syystä puolivuotias lapseni huusi aina kun olin siellä ylhäällä ja vaimeni aina kun pääsin alas. Pelkäsi raukka, että miten äidin käy. Mietin kyllä itsekin, että uskooko sitä kukaan, että vahingossa puukotin itseäni maalarinteippejä poistaessa... Hengissä ollaan, maalattuna on tosin vasta yksi huone.

Nyt nopea ja perusteellinen siivous. Viikonlopuksi on tulossa siskon perhe kyläilemään. Onneksi ei jäänyt viime tippaan tää homma.

PS.
Anoppi poikkesi palauttamassa piirakkavuuan. Sillähän oli just kova kiire. Mies meni ovelle ja yritti estellä sen sisääntuloa. No änkesihän se sisälle. Tivasi pojaltaan ensin ovenraosta, että mitä meillä tehdään. "Kyllä mä näen, että sulla on tikkaat ja jotain pahvia lattialla". Satuin samaan aikaan pesemään maalausvehkeitä kodinhoitohuoneessa ja totesin anopille, että meillä on pikku projekti täällä. Hän pyöritteli silmiään ja totesi, että niinpä onkin. Eikä hän muuten tarkottanut sitä maalausta. Vaan kodinhoitohuonetta. Ei ollu ihan siistimmästä päästä sillä(kään) hetkellä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!