maanantai 27. elokuuta 2012

Herra Maalarinteippi

Olen täysin vakuuttunut siitä, että jossakin päin maailmaa hykertelee joku herra ihan silkasta ilosta. Ilo johtuu taas siitä, että joku on mennyt ostamaan maalarinteippiä. Halvalla. Se tyyppi näet varmaan tietää, että halvalla ostettu maalarinteippi ei oikeastaan toimi teippinä eikä varsinkaan jos olet aikeissa maalata.

Meidän maalausprojekti, joka siis alunperin oli minun sutimisprojektini, on kääntynyt takaisin siihen lähtöasetelmaan, että kyseessä onkin minun maalausprojektini. Ne mallimaalit, jotka sudin ympäri olohuoneen seiniä aiheutti tietenkin sen, että ne pitää maalata kunnolla. Alkuvaiheessa vielä yhdessä pohdimme, että pohjamaalata pitää ainakin yksi seinä. Miehen sanat: "Kyllä sulla on siinä projektia", viittasi kaiketi siihen mitä tuleman piti. Eli olen nyt pohjamaalannut sen yhden seinän. Ja huomenna haen sitten loputkin maalit kaupasta. Vaikka kiukulla maalaan sitten ne loputkin seinät!

Mutta se maalarinteippi! Se ei tartu minnekään! Yritän suojata listoja, lattioita ja takkaa. Teippiä kuluu. Kun kaikki on valmista, näen punaista! Mieskin toteaa sohvanpohjalta, että täällä rätisee joku. Niin rätisee! Ne hemmetin maalarinteipit, jotka irtoavat kaikki!

Ja voin tässä vaiheessa vaikka löydä vetoa siitä, että siinä vaiheessa kun niitä yrittää ottaa pois, ne on niin tiukassa kiinni että menee hermot. Taas.

PS.
Arvatkaapa kuka ne maalarinteipit oli halvalla ostanut? Biltemasta. Eikä muuten ole meikäläisen kantakauppa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!