keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Tiskirättikriisi

Nyt saatte ihan luvallani nauraa minulle. Minulla on siis tiskirättikriisi. 

Se on kyllä huvittavaa, kuinka sitä joissakin asioissa on hyvinkin leväperäinen ja toisissa taas hyvin tarkka. Yksi näistä tarkoista aiheista on tiskirätit. Tiskirätin ulkonäöllä siis on väliä. Tykkään hillitystä värityksestä, siten ettei rätti huuda, tai suorastaan kilju sieltä lavuaarin reunalta. Toiminnallisuus. No, onhan sekin tärkeä juttu.

Asiasta tuli suorastaan akuutti eilen. Löysin todella hyvät ja hienot tiskirätit, hamstrasin niitä. Nyt niitä ei enää saa mistään. Yritetty on. Eilen sitten otin sen vihoviimeisen sieltä varastostani ja nyt pitäisi etsiä uutta. Mutta kun ne on kaikki melkein jotain neonvärejä tai ainakin riemunkirjavia.

Kerrotaanpa nyt tämäkin, että meillä on ihan oikeasti siivouskaapissa A-, B- ja C-kategorian rätit. Kategoriat ja selitykset on kirjoitettu rättipaketin (nää on chifonetteja) kylkeen, että mieskin tietää mitä väriä käytetään mihinkin tarkoitukseen. Anopillekin jouduin tästä perversiostani kertomaan, sen jälkeen kun oli käyttänyt A-kategorian rättiä keittiön pinnoilla.

Pitääköhän niitä rättejä alkaa itse virkkaamaan. Sitten tulee ainakin sellaista kuin sattuu tulemaan.

4 kommenttia:

 1. O M G !!
  Millaisia tarvitset, jos koitetaan kaikki katsoa eri kaupoista?
  -Satu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin tiesin, että tää on OMG -asia! Kyllä mä metsästän sopivat jostain joskus.

   Poista
 2. Kiertin hamppurätit on parhaita. Ja meillä on siivousliinat värikoodattu käyttökohteen mukaan, kategorioita on 5.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä Kiertejä oon katsellut jo sillä silmällä, kunhan saan aikaiseksi niin toivon että selvittävät mun tiskirättikriisini. Ja ihanaa, että teilläkin löytyy kategoriat! Värikoodattuna meillä on vaan neljä kategoriaa, toistaiseksi! :)

   Poista

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!