maanantai 2. syyskuuta 2013

Hääpäivä nro.7

Tänään on se päivä, kun se avioliiton pahin vuosi, seitsemäs, päättyy. Mies totesi jo vuosi sitten, että voiko se tästä pahemmaksi enää mennä. En tiedä onko mennyt mihinkään suuntaan tämä liitto. Meidän ruusuissa on kyllä piikkejäkin, mutta onneksi suhteellisen vähän ja pienenpieniä. 

Vuosi sitten ehdottelin miehelle hääpäivän yllätystä klikklik. Tällä kertaa kysyin jo viime viikolla, että miten aiot rakkaan vaimosi yllättää hääpäivänä.  

Mies: "Enköhän mä taas jotain kukkia tuo, niinkuin aina ennenkin"

Oli pakko ihan nauraa ääneen, eihän se ole koskaan tuonut mulle kukkia hääpäivänä. Enkä mä oikeastaan niitä haluakkaan. Vaikka ihan jokaisena muuna maanantaina ottaisin mielelläni, mutta hääpäivänä en. Mitenköhän se mies tästäkin haasteesta selviää, minusta siis. Ei ole helppoa hänelläkään. 

Mutta edelleen tahdotaan, vasta- tai myötämäestä välittämättä. 

7 kommenttia:

 1. Onnea teille tänä suurena päivänä. :) Paremmaksi muuttuu, mutta ehkä tylsemmäksi. No hhehe! Sorry. Toinen hääpäiväläinen täällä on vain olevinaan niin vitsikäs.

  TAhtominen on hyvä!!!

  jk. tosta klikklikin takaa löytyvästä tarinasta tuli mieleen mun ja eksän välinen keskustelu. MInä: mitä tehdään viikonloppuna
  Eksä:vaikka jauhelihakastiketta

  hmmm....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää hääpäivää myös teille! Miten teillä on tätä suurta päivää vietetty? :) Tuo jauhelihakastike pistää kyllä naurattamaan... :)

   Toisaalta tylsä on hyvä, tavallaan lupaa myös sitä ettei tule isoja kriisejäkään.

   Poista
 2. Syötiin kotona hyvin ja illalla juotiin punaviiniä, joka oli niin pahaa, et aiheutti naurua. Oletko ikinä juonut makeaa punaviiniä? Älä juokaaan. Ei edes tiedetty et sellaista on olemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kuitenkin vähemmän tylsältä kuin tämä meidän versio: Minä jalkapallokentän laidalla ja mies kotona tekemässä läksyjään. Myöhemmin illalla istuttiin sohvalla telkkarin äärellä. Miehellä sylissään läppäri ja mulla ipad. Siis niin romanttista! =)

   Poista
  2. Ja siis makea punaviini, kuulostaa omituiselle... Mielelläni skippaan. Tänks!

   Poista
 3. Teillä oli sellainen ihana arkinen tuokio :)
  Tää oli muuten meillä varmaan eka kerta ettei tehty hääpäivänä mitään. Yleensä vähintään syömässä käyty. Lapsenvahdit, nuo ikävästi elämästä puuttuvat olennot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on siis vähän niinkuin joka päivä hääpäivä. =)

   Poista

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!