sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Salaisuus

Sitähän jotkut väittää, miehet yleensä, että miehet ei juorua. Eipä juurikaan!

Meillä on töissä miesporukka, johon siis minäkin kuvittelen aina välillä kuuluvani (paitsi silloin kun käytän korkokenkiä). Porukan motto on: salaisuus säilyy, piiri laajenee.

Myth busted!

2 kommenttia:

 1. Minulla on suurin osa työkavereista miehiä. Juoruamisessa eivät juuri jää naisista jälkeen. Ehdottomasti paras on tämä: Olimme työnantajan tarjoamalla lounaalla. Kerroin naistenvessassa sille toiselle naispuoliselle työkaverilleni odottavani esikoistani. Se toinen meni ovesta ulos ja yksi mieskolleega oli kuullut mitä sanoin. Epäilen, että kuulikohan se.

  Seuraavana aamuna tuli pari tekstaria, että voiko minua onnitella vauvauutisten johdosta. Iltapäivällä soitti ex-kolleega parin sadan kilometrin päästä kysyen samaa. Eli siis reilu vuorokausi meni juoruattomalla miesporukalla tämän uutisen kierrätykseen. Siis ihan jokainen tiesi. Arvaa montako mailia ja newsletteriä olin värkännyt projektin sisällön ja aikataulun muutoksesta ja silti osa väestä väitti, etteivät olleet kuulleetkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää todistusaineistoa, kiitos! Aika nopeata toimintaa siellä sun juorumiesporukallasi. Tavallaan se on helppoa, kun ei tarvi kuin yhdelle kertoa niin kaikki jo tietää...

   Luulen, että tämä mun porukkani oikeasti on sitä mieltä, että he eivät juorua. Nyt saatan kuulla ne juorut monelta erikseen ja aina vannotetaan, että kenellekään ei saa kertoa. Aika hyvä on tullut minustakin esittämään, että kuulen tarinan ekaa kertaa ikinä! =)

   Poista

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!