torstai 10. huhtikuuta 2014

Lumille lomille

Työpäivät on yhtä helvettiä. Työ on juuri nyt kutkuttavan haastavaa. Mutta myös älyttömän stressaavaa. Kamalan ihanaa.

Kun sitten tähän stressiin tuli palkanlaskijalta ja esimieheltä määräys, että vanhat lomat on lusittava tässä kuussa ja vielä työporukan hiihtomatka sattuu juuri tähän viikonloppuun, niin otan stressittömän piiiiiiiitkän viikonlopun. Huono viinapääni tosin on kovasti huolissaan siitä, että matkakumppanini on enemmän suunnitelleet Alko-ostoksia kuin esimerkiksi hissilippuhankintoja. 

Tänään jo pakattiin yhtä autoa ja huomenna aamulla startataan matkaan, palataan vasta maanantaina. Uhkasin nukkua päiväunet joka päivä, mutta matkakumppaneiden kummastuneista ilmeistä ymmärsin että se ei kai ole matkan tarkoitus. Se päiväuniaika ilmeisesti vietetään kuitenkin siellä after-skissä. Valitellessani, että krapulani kestää päiviä, sain vastauksen, että pahoinvointipillerit on mukana. Siis tä? Auttaako joku pahoinvointipilleri muka krapulaan?

Mutta tämä täti lomailee lumilla viikonlopun. Ihan stressitön ei tämä loma ole, sillä uusimman valokuvauskurssin (ja haastavamman sellaisen) kotitehtävät pitäisi saada reissussa tehtyä. Aiheina yksinäisyys, kauneus ja toivo. ARG! Mitäköhän niistä tulee krapulassa?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!