tiistai 29. lokakuuta 2013

Väriterapiaa


Vitsit kun se pimeys taas yllätti. Eilen melkein ajoin yhden heijastamattoman isän yli jumppapaikan parkkipaikalla. Sen jälkeen juoksin itse mustiinpukeutuneena heijastamattomana hakemaan lastani. Se heijastin siellä eteisen laatikossa ei muuten auta.

Vaikkakin Köpis ei meitä hemmotellut ilmastollisesti, niin silti sateisen ja harmaan päivän piristeenä toimii hyvin myös nämä raikkaan väriset rakennukset. Ja niitä fillareita on joka paikassa. Tässä siis keltaisia taloja Tanskanmaalta.

2 kommenttia:

 1. Asun Tampereella ja täällä Hervannassa (joo, se maailman vaarallisin lähiö....) on viime aikoina rakennettu paljon uudiskohteita. Nämä on usein maalattu kirkkailla ja hauskoilla väreillä. Löytyy vihreää, keltaista, turkoosia ja vaikka musta nyt ei välttämättä ole kenenkään mielestä kirkas ja kiva väri, niin sopii hyvin näiden harmaiden talojen piristykseksi.

  Mielestäni Suomi voisi rohkeammin käyttää värjeä. Asuntomessualueella Vuoreksessa taloissa on uskallettu käyttää värejä ja nyt tuo värikkyys on alkanut siirtyä myös näihin keskeisemmillä paikoilla oleviin kerrostaloihin.

  Positiivinen muutos.

  ps. Ei meidän silti tarvitse siirtyä välimerellisiin pastelleihin - sitä kun joku kuitenkin ajattelee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän talo on ihan oikean keltainen ja vaikka ensin olin siitä kauhuissani, niin nyt en valitsisi muuta! Mutta on sitä muutaman vähän turhankin kirkkaan talon täällä kotosuomessakin nähnyt, että raja se on siinäkin. =) Kaikenkaikkiaan kuitenkin positiivinen muutos!

   Terveisiä vaan sinne maailman vaarallisimpaan lähiöön! =)

   Poista

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!