keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Ajatustyötä

Olen päässyt verhotangosta eteenpäin. 

Esikoisen tulevan huoneen seinien väritys on päätetty. Ainakin omassa päässäni. Vielä en ole katsonut, että valmistaako joku sen väristä maalia.

En kyllä sitä verhotankoakaan tai oikeastaan kiskoa ole vielä löytänyt, mutta sen verran jo tiedän, että sellaisia joku valmistaa. Myyjästä ei ole tietoa.

Pitäisikö palkata sisustussuunnittelija?

Lapset jo kysyy, että koska oikein muutetaan. Viikonloppunako? 

Äidillä on ajatustyö kesken. Voi mennä pitkään...

6 kommenttia:

 1. Hhehe! sä olet tois luova, jos osaat keksiä värin jota ei edes valmisteta.
  Mun ajatustyöt kestää yleensä vuosia.... ja sit mä kyllästyn ja aloitan alusta. päässäni. Kadehdin ihmisiä, jotka aamulla keksii haluavansa punaisen seinän ja illalla se on jo maalattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan olla, että sitä joku valmistaakin. Mutta pitäisi ensin ehtiä etsimään se valmistaja. Ja lopulta kun sen oikean on luullut löytävänsä siitä pienenpienestä mallista, niin purkissa onkin jotain ihan muuta.

   Minäkin kadehdin niitä jotka saa aikaiseksi.Mutta toisaalta taas kun mieli muuttuu niin usein että kannattaakohan sitä edes hetken mielijohteen perusteella ottaa sutia käteen? Parempi kiukutella sitä, ettei saa mitään aikaan... =)

   Ainiin, mulla on sentään jo maali ostettuna telkkarihuoneen seinään. Mutta hupsista, ei oo tullut sudittua...

   Poista
 2. Hetken mielijohteesta ei voi tehdä mitään. Tai aattele, entä jos tekiskin.... Maaliahan se vaan on,
  Yhtä en muuten tajua. Mä RAKASTAN värikkäitä seiniä yli kaiken. Miksi meidän kodissa ei ole väriä? Paitsi eteisen pieni seinä oranssi. Sekin VÄÄRÄ oranssi, koska se näytelippulappu huijas.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sinun värikäs persoonasi vaatii vähemmän värikkään canvaksen. =) Minäkin tykkään väreistä, mutta uskottelen, että koti näyttäisi jotenkin siistimmältä hillityimmillä väreillä varustettuna. Meilläkin pitäisi makuuhuoneen seinät olla maitokahvin väriset, vaan on violetit sen näytelippusen takia!

   Poista
 3. Vääränväriset seinät, murh. Mun lempiväri kylläkin on violetti ja meillä on violetit makkarin seinät, mutta se oli tarkotuskin. Niillä näytelappusilla pyyhin kyllä perseeni seuraavaa remonttia kun pukkaa... Meillä meni viimeksi pinnasänky piloille vääränvärisellä maalilla, joka valittiin juurikin sen lippulapun perusteella. Piti olls vaalea lime, tuli minttu, plääh. Seuraavan kerran ostan pikkupurkissa näytteen, vaikka sekään ei mitään ilmaista ole, mutta näkeepä sit kunnolka mikä se väri omalla seinällä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olohuoneen seinien väriä valitetessa olisin ostanut pikkupurkit malliksi, niin kaupassa myyjä totesi että isompi purkki tulee halvemmaksi kuin pieni... Minäkin oon oppinut tykkäämään niistä violeteistä seinistä makkarissa, vaikka maitokahvi olikin se haettu sävy. Niistä pienistä lipuista ei kyllä ole mitään iloa!

   Poista

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!