maanantai 7. lokakuuta 2013

Vaaleansinistä

Muutaman kerran olen ihan itsekseni hymyillyt sitä, että tämän blogin ensimmäisessä kirjoituksessa uhkasin myös sisustaa. Ei ole pahemmin sisustettu, mutta nyt pitäisi sitten sisustaa niin perkeleesti. 

Talo on siis rakennettu kahdelle lapselle. Nyt alkaisi olla ajankohtaista saada myös sille ylimääräiselle lapselle oma huone ja se siis tarkoittaa, että me vanhemmat luovumme omastamme. Jossain vaiheessa muutamme alakerran tv-huoneen makuuhuoneeksi (koti-insinöörin vaatimuksesta), mutta ensivaiheessa me teemme makuuhuoneemme yläkerran aulatilaan (minun vaatimuksestani). Minun vaatimukseni aulatilan muuttamiseksi ihan oikeaksi huoneeksi on mennyt kuuroille korville, mutta myönnytyksenä siitä tehdään nyt jotain väliaikaista makuuhuonetta muistuttava. 

Huoneet pyöräytetään muutenkin ympäri. Esikoinen menee Prinsessan huoneeseen, Juniori Esikon huoneeseen ja Prinsessa sitten meidän vanhaan huoneeseemme. Tämä pettämätön suunnitelmani johtui siitä, että säästyn seinien maalaamiselta. Esikon nykyiset vaaleansiniset seinät sopii Juniorille, kun taas Esikko saisi Prinsessan huoneen omenankukanvihreät seinät, jotka sopivat ihan hyvin kolmasluokkalaisellekin. Meidän makuuhuoneemme seinät ehkä pitäisi maalata, siis ehkä.

Esitin ajatukseni Esikolle ja Prinsessalle. 

- Esikko suostui muuttamiseen, mutta haluaa että seinät maalataan. Vaaleansinisiksi.

- Prinsessa innostui muuttamisesta (isompi huone ja paljon kaappitilaa), mutta haluaa että seinät maalataan. Vaaleansinisiksi.

- Nuorin ei vielä osaa sanoa mitään huoneensa seinien väristä, mutta minä olin ajatellut, että ne on vaaleansiniset.

Varmaan sitten sisustetaan helvetin isolla pöntöllä vaaleansinistä maalia. Pitäiskö se aulakin vielä maalata?

10 kommenttia:

 1. Kyllä ja vaaleanpunaisella vastapainoksi ;)

  t- Susa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on se esikon huone se, minne Prinsessakin on pitkään halunnut hienojen seinien takia. Vaikka pinkki onkin lempiväri...

   Poista
  2. Mutta siis sen aulan vedät vaaleanpunaisella :)

   Poista
 2. :D
  Mä haluun sut meillekin sisustamaan, jos yhdellä isolla maalipöntöllä saat puolikämppää uudistettua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja minähän tulen. Varsinkin jos saan itse valita maalin värin. =)

   Eipä se kyllä siihen maaliin jää. Pahasti luulen, että lähtee lapasesta tämäkin homma. Voin sitten todeta, että kaikki alkoi siitä verhokiskosta, josta yritän nyt aloittaa tätä projektia.

   Poista
 3. :D
  Pitäisikö tästä tehdä äkkinäinen johtopäätös, että teillä tykätään vaaleansinisestä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tästä varmaan sellaisen hätäisen johtopäätöksen voisi tehdä. Ja onhan se kivan värinen se esikoisen huone, ei ole kieltäminen. =)

   Poista
 4. Vaaleensininen on hyvä väri, rauhoittava. Ja jos haluaa päästä helpolla, annat muksujen valita mieleisensä sisustustarrat, junnuhan voi valita sitten kun osaa, ei se niitä varmaan vielä tarvii. Ne on sit helpoo vaihtaa kun lapsi kasvaa ja maku muuttuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä itsekin vaaleansinisestä, mutta että koko taloko sillä pitäisi maalata? =) Ihan sisustustarra-asteelle en ole ajatuksissani päässyt, joten kiitos vinkistä! =)

   Poista

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!