maanantai 22. lokakuuta 2012

Hyvät veljet

Nämä kuntavaalit saa mut jo melkein raivon partaalle. Aion toki äänestää, mutta valinta on todella vaikeaa. 

Tässä pikkukaupungissa on selvääkin selvempää, että hyväveli -toiminta on voimissaan. Samat tyypit on johtanut kaupunkia AINA. Ja ne toiset tyypit on yrittänyt heittää kapuloita johtajien rattaisiin AINA. Muuten ihan kiva, mutta unohtuu se yksi pikku juttu. Se pieni kaupunkilainen. 

Tuntuu siis siltä, täällä kuntatasollakin, että politikointi on nokittelua sille, jolla on eri kerhon jäsenkortti. Tokihan se on sitä eduskunnassakin, mutta en jaksa nyt niistä raivota. Jos siis kuntatasollakin ehdokkaat jaksaa paasata siitä mitä vastustajat on tehneet ja aikovat tehdä, sen sijaan, että kertoisivat niistä omista linjoistaan ja ajamistaan asioista, niin minun maalaisjärjelläni siinä ei ole mitään järkeä.

Pitääkö siis valita se pienin paha?

Tuttavani on ehdolla ihan toisella puolen Suomea, hänen yksi vaaliteemoistaan on mm. se, että kaupunki haluaa ostaa 150 000 euron flyygelin samaan aikaan kun lähikoulua ollaan lakkauttamassa, luokkakoot on jo valmiiksi isoja kunnan muissa kouluissa ja tiettykin samaan aikaan on liian vähän väkeä vaihtamassa vanhuksille vaippoja jne. Eihän se flyygeliraha varmaan sitä koulua pelasta, mutta eiköhän sillä rahalla palkkaisi vaikka yhden täystuntisen vaipanvaihtajan tai opettajan. Tai vaikka molemmat. Ja sinne flyygelin sijaan vois hakea vaikka kirpputorilta vanhan harmoonin. Se olis muodikkaasti retroa. =)

Olisi vissiin pitänyt tyrkyttää itseni ehdolle, mutta hermothan siitä(kin) olis mennyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!