maanantai 8. lokakuuta 2012

Ei Niksipirkka-ainesta

No se muistilappuprojekti...


Kävi niin, että siivousvuorossa viimeinen laatikko antoi odottaa itseään. Tai siis sitä, että tulisi siivotuksi. Sattumalta tuo laatikko sijaitsee lieden vieressä ja sisältää mausteet ja kaikki kauhat ja muut vispilät. Melkoinen sekamelska siinä laatikossa on ja siitä syystäkin sen siivous ei oikein houkutellut. 

No siinä ruokaa haudutellessa tartuin toimeen ja siistiä tuli. Kun sitten lopuksi nappasin muistilappua irti, niin.... NIIN!!! Tosiaan, oli valkoiseen laatikon etulistaan tarttunut sitä oranssia! Ilmeisesti siihen lappuun on osunut jotain rasvaa tms. ja nyt se on sitten värjännyt sen laatikon. AUTS!!!

Mies totesi, että sitten vaan yhteys Isku Keittiöihin, eikä niksipirkkaan.

Niksipirkasta vois tosin löytää ratkaisun siihen, miten tää sukkahousujen avustuksella saadaan puhtaaksi! Toimisiko siihen sama kun porkkanaan lastenvaatteissa?

6 kommenttia:

 1. Suosittelen ihmesientä. Ja siihen laatikkoon, ei Rillon syötäväksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmesientä syömällä en siis huomaisi koko tahraa... =)

   Mulle usein vinkataan tästä ihmesienestä ja olen sitä joskus muistanut kaupasta etsiäkin, mutta en vaan löydä. Olen kysellyt, että mistä sitä ihmiset ostaa ja minkä merkkisiä. No ostopaikan useat muistaa mutta mitään merkkejä ei kukaan. Ja tää blondi ei löydä, eli lisävinkkejä otetaan vastaan. Tai opaskoira.

   Poista
 2. Ostan sulle synttärilahjaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sitten, kun mä täytän taas 21-vuotta? Jee!

   Poista
 3. Olen pahoillani, mutta tuo ikä ei mene enää läpi. Vanhin lapsesi on jo niin vanha, ettet vaan voi enää olla 21.

  VastaaPoista

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!