maanantai 15. lokakuuta 2012

Ehdolla tietämättään?

Olen jotenkin niin täynnä tämän pikkukaupungin politiikkaa. Vähän isommissa piireissä olisi se hyöty, että tuttuja olisi taatusti vähemmän. Nyt on ehdolla viisi tyyppiä naapurustosta, lasten kavereiden vanhempia kolme, sitten jotain vanhempia ns. perhetuttuja muutamia ja sitten tietty muutamia jotka nyt vaan sattuu tietämään. 

Kaikki nämä läheisimmät ehdokkaat yrittävät olla niin poliittisen korrekteja, että oikein välillä mietin, että tietävätköhän he itse olevansa ehdolla. Yksi naapuri sujautti postilaatikkoon mainoksen, vaikka oltiin just treffattu roskiksella. Yksi lähetti tekstiviestin missä mainittiin hra Stubbin olevan paikalla jossain. Yksi ehdokas ei ole sanallakaan maininnut olevansa ehdolla, vaikka näemme melkein päivittäin. Hävettääköhän niitä?

Jos niillä on ihan oikeasti jotain tavoitteita, niin miksei ne sitten sano sitä ääneen? Vai eikö minun äänelläni olekkaan väliä? Mun ääntäni ei tarvisisi ostaa ruusulla tai edes makkaralla, vaan fiksut mielipiteet riittää.

Yksi fiksu nainen päätti kahden kauden jälkeen luopua kuntapolitiikasta ja sanoi ääneen, että siellä ei liian kauan tarttis kenenkään olla, ettei se varsinaisesti vie mitään eteenpäin kun samat tyypit on koko ajan vallankahvassa. No siitähän tiettykin hermostui ne herrakerhon jäsenet, jotka on parikymmentä vuotta tai enemmänkin olleet päättämässä kaupungin asioista. Että sellasta hiekkalaatikkoleikkiä se politiikkakin vaan on.

PS.
Lueskelin eri puolueiden vaaliteesejä. Sen ruusuja jakavan puolueen paikallisella sivustolla oli niin paljon kirjoitusvirheitä ja pilkuttomia lauseita, että oli pakko lopettaa lukeminen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!