maanantai 31. maaliskuuta 2014

Pikakelaus

Se on niin trendikästä vedota kiireeseen, joten vetoan minäkin. Siksi siis viimeisimmästä postauksesta on mennyt jo kymmenen päivää. 

Pikaisesti mennään nytkin:

1. Mikäli lapsesi saa väkivaltaisesta käytöksestä kaksi tuntia jälki-istuntoa, niin jälki-istunto istutaan a) heti seuraavana jälki-istuntopäivänä (perjantaisin) vai b) perheen yhteisen lomamatkan (lähtö lauantaina) vuoksi kolmen viikon päästä? 

2. Jos kolmasluokkalaisen poikasi luokkakaveri tuo salaa kouluun näytille kuula-aseen, niin voiko lapselle sanoa, että vaihtaa kaveria? 

3. Ystäväsi, jonka kanssa olet yrittänyt sopia treffejä jo pidemmän aikaa, lähettää sinulle viestin. Viestin sanoma suoraviivaistettuna on, että nähdään ohimennen sitten syksyllä. Pitääkö tästä ymmärtää, että a) tyyppiä ei vaan kiinnosta vai b) kiireitä sitä on muillakin. (Ihan ainako, for real?)

4. Onko tämä burnoutin oire: raivostuttaa niin paljon, että alkaa naurattaa?

Sitten vielä pikaisesti noista hallituksen päätöksistä:

Meillä on kolme lasta, asumme pankin vahvasti omistamassa osittain sähkölämmitteisessä talossa kaukana julkisesta liikenteestä ja käymme omalla kahdella bensaa kuluttuvalla autolla töissä. Tähän ei varmaan tarvi sanoa muuta.

Paikallispolitiikkaa: 

Koulujen aamu- ja iltapäivätoimintaa ollaan muuttamassa täyskatteiseksi. Eli kun käytät, niin maksat kaiken toiminnasta aiheutuvan kulun. Säästö olisi vuosittain 30 000 euroa. Samaan aikaan nostetaan valtuuston ja hallituksen jäsenien kokouspalkkioita. Tärkeysjärjestys ensin.

PS.
Vastaus kohtaan yksi: Superpojan perheessä vaihtoehto B.

2 kommenttia:

 1. Onpas haasteita. Ei ees jälki-istuntoon ehitä raukat. (mistä kummasta saa kaksi h jälkkää??)

  Älä käske vaihtaan kamua, ainakaan ei vaihda silloin.

  Ystävän viesti on hankalatulkintainen. Emmä enää ota selvää. Jos mä vastaan noin tarkoitan sille et VITTU mä en ikinä pääse kotoa minneen.

  Hallitus: no comments. Samat ongelmat kuin sulla.
  Onneksi en tartte ip kerhoja. Se tästä vielä puuttuis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi tuntia saa jälki-istuntoa kun vetää luokkakaveria turpaan. Ihan siis kunnolla turpaan. Mielestäni kaksi tuntia ei ole edes riittävä rangaistus, varsinkin kun pahoin pelkään että tässä tapauksessa kotona vaan taputellaan päälle.

   Olenhan minäkin josus muuten sanonut jollekin kaverille, että nähdään sitten lasten rippijuhlien jälkeen. Jos sitten olisi vapaata, mutta SE OLI VITSI! Mutta luulen, ettei tässä tapauksessa ole siitä kiire ettei pääsisi tai olisi aikaa. Mutta enhän mä sitä totuutta kotiseinien takana näe.
   Poista

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!