lauantai 1. kesäkuuta 2013

Liikaa poreita

Vietettiin töissä virkistyspäivää. Tai siis iltaa. Mukana kymmenen miestä ja kaksi naista. Tietenkin saunomista ja ulkoporeammetta. Ei varsinaisesti tunnu virkistyneeltä.

Esimieheni, se toinen nainen, on kovasti bakteerikammoinen eikä tästä syystä tule lähellekään poreammetta. Itse en ollut koskaan sellaisessa poreillut, joten hieman poltteli. En vaan kehdannut sinne miesten keskelle lillumaan. Kun sitten miehet hävisi saunaan, rohkaistuin ja pulahdin altaaseen. Voi kuinka kivalta ne hierovat poreet tuntuikaan hartioissa ja selässä.

Miehet palasi saunasta, enkä kehdannutkaan nousta pois altaasta. Hierovat poreet ei tuntunutkaan enään niin rentouttavilta.

Nyt on sitten selkä kipeenä, kun se hemmetin poreamme möyhensi alaselkääni oikein urakalla ja turhan kauan.

Mikä siinäkin on, että naiset häpeilee aina, vaikka ei välttämättä syytä tähän olisi.  Mutta isovatsainenkin mies voi vaan todeta, että tällänen etureppu tässä on, ei haittaa yhtään.

PS.
Ei sovi alko mulle. Kaikkien näiden testikertojen jälkeen pitäisi jo tietää, että jo muutaman nauttiminen aiheuttaa isoon luuriin puhumista seuraavana aamuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!