tiistai 18. kesäkuuta 2013

Lomapotta

Toinen lomapäivä jo hyvässä vauhdissa. Vauhti on hyvä, sillä kuopus heräsi jo seitsemältä. Silti mitään vauhdikasta ei ole tapahtunut, sillä odotamme Prinsessan heräämistä, että pääsemme liikenteeseen. Loman to-do lista lyhenee tänään HUOMATTAVASTI. Niinhän se taisi ensimmäisenkin lomapäivän agendana olla, mutta eihän siinä ihan niin käynyt. Tänään uudella puhdilla.

Optimistina ostin eilen uima-altaan. Vähän reilumman kokoisen, että itsekin voin sinne istahtaa, mutten kuitenkaan sellaista joka nostaa vesilaskut pilviin. Mutta samalla kun mietin, että voiko näillä keleillä sitä edes täyttää, niin johan luvataan hellettä. Ei muuten tule vaatehuoneesta siistiä, jos koko loma on hellettä. Iho voi olla ryppyinen siitä uima-altaassa istumisesta.

Meillä istuskellaan nyt muutenkin. Pottatreenit on täydessä vauhdissa, potta muutti olohuoneeseen, muistutukseksi sekä äidille että pojalle. Poika istuu potalla ja äiti istuu vieressä ja yrittää viihdyttää kaikin keinoin karkuun pyrkivää taaperoa. Ihan hauskat kotivideot -materiaalia. Varsinkin se, kun tuotokset leviää olohuoneen lattialle taaperon sadannen pakoyrityksen seurauksena.

Prinsessa heräsi. Nyt asioille, jos vaikka huomenna olisi ihan OIKEA lomapäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!