maanantai 10. kesäkuuta 2013

Neljä päivää ja kolme yötä

Viimeiset viisi päivää ennen kesälomaa. Viime yönä ei tullut oikein edes uni, kun päässä pyöri kaikki ne työasiat, jotka pitää hoitaa ennen lomaa. Ihan niinkuin maailma pitäisi saada valmiiksi ennen kesäloman alkua. 

Kesän ja loman tehtävälistat kotonakin senkun kasvaa, jotain on sentään jo tehtykin, kodissa ja puutarhassa. Kesäloman aikana pitäisi saada sitten lopullisesti maailma valmiiksi. En vaan tiedä minkä vuoden kesälomalla. Ne mun paljon mainostetut ikkunanikin on edelleen pesemättä.

Sitten niitä kivoja lomasuunnitelmiakin on tehty. Lomailen lasten kanssa kolme viikkoa ja se tietenkin omassa päässäni rajoittaa tekemisiä. Mummulaan matkaamme tietenkin, sekä Hyytelöön (=Yyteriin). Lähiseutumatkailuun olen omassa päässäni bookannut Kultarannan puutarhan, Kuusiston linnanrauniot sekä Louhisaaren kartanolinna. Lapsille Seikkailupuisto, Väskin seikkailusaari ja halusi sinne Muumimaailmaankin vielä joku lähteä. Jotenkin niin paljon kivempi miettiä näitä kuin niitä likaisia ikkunoita.

Kova polte on myös merille. Se kyllä joutuu odottamaan miehen loman alkua, joka alkaa vasta loppukesästä. En tarttunut anopin tarjoukseen lähteä appivanhempien kanssa seilaamaan. 

Vaikka tuntuisihan se lomakin taas pidemmältä kun viettäisi sen anopin kanssa pienessä veneessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!