torstai 23. toukokuuta 2013

Viikonvarrelta


Jos viime viikolla maltoin tuskin odotella maanantaita, niin kyllä nyt odotellaan perjantaita. Onneksi se on jo huomenna.

Havaintoja viikon varrelta:

1. Miksi ihmeessä Ruotsi voitti jääkiekon maailmanmestaruuden? Ne hannuhanhet ei ollut edes kiinnostuneita koko tittelistä saati kisojen järjestämisestä.

2. Suomi ei ikinä enää pärjää euroviisuissa. Vaikka tuo naimarallattelu nyt ei varmasti paras biisi siellä ollutkaan, niin vähän enemmän pisteitä ja parempaa sijoitusta olisin olettanut. 

3. Missä välissä on hujahtanut 15 vuotta? Siskonpoika puki rippikaavun päälleen ja oli kyllä jo niin iso miehenalku! Täti ei ole vanhentunut yhtään.

4. Selätin töissä sähköpostikaaokseni. Satoja lukemattomia viestejä läpi kahlattuna ja arkistoituna päätin, että enää ei repsahda. Viesti kerrallaan homma hoidetaan ja viesti arkistoidaan. Toistaiseksi ei repsahduksia. 

5. Usein sitä samantyyppiset ihmiset ajautuvat yhteen. Omalle työpaikalle ei ole eksynyt yhtään yhtä omituista huumorintajua omaavaa kuin minä.

6. Yksi yö keskeytymätöntä unta aiheuttaa vain lisää väsymystä.

7. Se on varmaan ihan normaalia liikuttua eskarilaisten todistustenjaosta, vaikka oma lapsi ei olekaan vielä todistusta saamassa. Onhan?

8. Pitäisi kehdata kysyä lapsille lapsenvahteja viikonlopuksi, mutta miksi en vaan kehtaa?

9. Huomenna on huono viinapääni koetuksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!