perjantai 24. toukokuuta 2013

Päivän tarinoita

On lenkkarii, on glitterii, on tekoripsii... 

Tää Erinin uusi biisi soi monta kertaa päivässä ja mitä enemmän sitä kuuntelee, sitä paremmalta se kuulostaa. Hauskaa riimittelyä. Muutama vuosi taaksepäin se olisi ärsyttänyt mua ihan suunnattomasti luulen. Hyväntuulista musiikkia ei ole liikaa, ei niitä rakkausmurheita jaksa aina kuunnella.

Tulin niin hyvälle tuulelle kun kaverin fb-päivityksessä oli löydetty se valoisa puoli. Hyvä tuuli on siis pienestä kiinni, ei tässä mitään ilopillereitä tarvita. Vaikka tekeehän se välillä hyvää nauraa posket maitohapoilla. Kunnon nauruntäyteinen ilta hyvässä seurassa kantaa pitkälle.

Sain esikoiselta äitienpäivälahjaksi rintaneulan, itse tehty ja maalattu sydän. Näitä kultahippuja kertyy onneksi vuosittain, mutta miten ne saadaan säilymään jotta niitä voi vielä mummona kiikkustuolissakin ihastella. Niitä en vaihtaisi edes riihikuivaan rahaan.

'Rikoo on riskillä ruma'. Olen ihan kotijoukoilta tiedustellut, että voiko näin kireissä housuissa poistua kotoa. Kuulemma on kireämpiäkin nähty, mennään siis virran mukana.

Puutarhani on villiintynyt. Ja tarkoitan tällä niitä ihan oikeita perennapenkkejä. Se kuuluisa JOKU ei ole nyppinyt rikkaruohoja, jotka nyt sitten rehottavat vastarinnan puutteen vuoksi valtoimenaan. Tärkeintä kai on kuitenkin, että siellä joku edes kasvaa.

Tässä siis touhukkaan toukokuun sanoja, jotka on jäänyt minulta huomiotta. En lupaile parannusta, mutta silti ajattelin pysyä rattailla tässäkin asiassa.

Tämän päivän sana on suola. Elämän suola. Mitä se on? Jokaisella kai omansa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rillo hykertelee ilosta jokaisesta kommentista. Kiitos!